Joe Rogan acuză că Jeffrey Epstein a fost un agent al CIA sau al Mossad-ului

Joe Rogan acuză că Jeffrey Epstein a fost un agent al CIA sau al Mossad-ului

Joe Rogan crede că pedofilul Jeffrey Epstein ar fi fost un agent fie al CIA, fie al Mossad-ului, care a făcut parte dintr-un complot de colectare a informațiilor sensibile despre cei bogați și puternici.

Rogan a abordat subiectul Epstein și a conexiunii sale cu Universitatea Harvard în episodul de vinerea trecută al popularului său podcast, „The Joe Rogan Experience”, care este disponibil pe Spotify.

Podcasterul și invitatul său, comediantul Whitney Cummings, au început să vorbească despre Epstein. „Ei bine, cu siguranță a donat niște bani științei”, a spus Rogan. „Am avut o conversație cu un om de știință care nu a acceptat chestiile alea cu Epstein și nu a mers la întâlniri. Dar, a spus că a fost șocat de câți bani a donat”.

Legăturile lui Epstein cu serviciile de informații

„Aducea oameni de știință la petreceri. Ca și cum ar fi o operațiune de informații”, a spus Rogan. „Oricine a condus-o, fie că era Mossad-ul, fie că a fost CIA sau dacă a fost o combinație a ambelor – a fost o operațiune de informații. Aduceau oameni la petreceri și îi compromiteau.”

Epstein s-a sinucis în așteptarea procesului pentru trafic sexual în 2019. Se presupune că ar fi agresat zeci de fete, unele chiar de 14 ani. Iubita sa, Ghislaine Maxwell, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnată luna trecută la 20 de ani de închisoare pentru că a procurat fete tinere în cadrul operațiunii de trafic sexual a lui Epstein.

Defunctul tată al lui Maxwell, Robert Maxwell, s-a zvonit că ar fi avut legături cu serviciul de informații israelian. În 2020, Harvard a constatat că universitatea a acceptat mai mult de 9 milioane de dolari de la Epstein în deceniul care a precedat condamnarea sa pentru infracțiuni sexuale, în 2008, la tribunalul statului Florida, dar i-a interzis să mai facă donații după acel moment.

Donații făcute universităților

S-a ajuns la concluzia că Epstein a vizitat campusul din Cambridge, Massachusetts, de peste 40 de ori după condamnarea sa, inclusiv în 2018.  Vizitele lui Epstein s-au oprit după ce alți cercetători s-au plâns de prezența lui Epstein, au spus anchetatorii.

Deși cea mai mare parte a donațiilor de la Epstein a fost cheltuită până anul trecut, școala a spus că a donat restul de 200.000 de dolari unor grupuri care sprijină victimele traficului și agresiunii sexuale. Alte universități s-au confruntat cu privire la legăturile lor cu Epstein, inclusiv Institutul de Tehnologie din Massachusetts.

Fostul director al celebrului Media Lab al MIT, Joi Ito, a demisionat în 2019, pe fondul tumultului legat de Epstein. El și-a cerut scuze public și a promis că va strânge bani pentru victimele traficului sexual, potrivit New York Post.

Ne puteți urmări și pe Google News