Marius Tucă demolează mitul salariului imens al Andreei Esca: „Era o glumă față de cât câștigam eu”

Marius Tucă demolează mitul salariului imens al Andreei Esca: „Era o glumă față de cât câștigam eu” Sursa: Marius Tucă/ Facebook

Marius Tucă demolează mitul salariului Andreei Esca, prezentatoarea de la Pro TV. El a povestit despre banii pe care îi încasa pe vremea când era director de ziar și făcea emisiuni de televiziune. El spune că nu a fost tentat, deși a avut mai multe oferte să-și deschidă propria televiziune, dar nu a făcut-o din comoditate. Deoarece se simțea bine așa cum era.

Jurnalistul Marius Tucă a vorbit despre „vremurile de aur” ale presei românești când era director de ziar și realiza show-uri de televiziune. El a dezvăluit că veniturile sale pe vremea aceea erau atât de mari încât misteriosul salariu pe care îl încasează Andreea Esca părea o glumă.

Marius Tucă a mai mărturisit că, deși a primit multe propuneri pentru a-și face propria televiziune, la momentul acela a refuzat. A făcut-o din comoditate, dat fiind că veniturile pe care le obținea erau atât de mari încât îi era foarte bine. Pe de altă parte, dacă ar fi să gândească cu mintea de acum și ar putea da timpul înapoi, el spune că s-ar angaja într-un astfel de proiect.

„Am avut (propuneri de a dechide un post propriu de televiziune – n. red.). Dar nu am făcut asta pentru că îmi era bine. Câștigam atât de mult, bănuiesc, nu vreau să exagerez, să nu se supere Andreea pe mine, că salariul Andreei era o glumă față de cât câștigam eu atunci – și ca șef de ziar și ca om care făcea televiziune. Era vorba de bani foarte mulți. Și atunci au fost foarte multe propuneri de a face televiziune, dar îmi era atât de bine – aveam un show de succes, eram director de ziar, câștigam foarte bine, se născuse Daria… Și nu, nu (am fost tentat – n. red.)”, a mărturisit Marius Tucă.

Ne puteți urmări și pe Google News

//

Marius Tucă ar schimba lucrurile dacă ar putea

Nostalgic, jurnalistul a precizat că dacă ar putea da timpul înapoi ar schimba lucrurile. Marius Tucă spune că și-ar face un post de televiziune, un radio și chiar un ziar. În opinia sa, deși așa pare, presa scrisă nu și-a spus ultimul cuvânt.

„Și acum e întrebarea clasică… dacă dai timpul înapoi ai schimba? Da, aș schimba. Aș face acea televiziune. Aș lua și un radio, de atunci, să-l fac. Sunt multe lucruri pe care le-aș schimba. Aș face un ziar care să fie al meu. Și astăzi aș face. Cu toate riscurile. Și cu toate discuțiile că s-a terminat presa scrisă. Nu. Este un punct și de la capăt”, a mai relatat Marius Tucă.

El aprecizază că va fi o resetare a lumii în forma ei actuală, cu tot ceea ce presupune, iar lucrurile vor lua o altă turnură.

„Sunt convins că va exista o resetare a lumii în care trăim cu tot ceea ce presupune ea: pandemie, război, dispariția presei scrise, această lipsire permanentă de drepturi și libertăți. Nu va dura la nesfârșit. Ca atunci când ai puroi la o măsea: la un moment dat se sparge”, a încheiat Marius Tucă, într-o discuție cu Mihai Morar, în podcastul realizat de acest, „Fain & Simplu”.