Asasinul nehotărât l-a amenințat pe primar că-l omoară. Cu drujba, tigaia, cratița sau mătura?

Asasinul nehotărât l-a amenințat pe primar că-l omoară. Cu drujba, tigaia, cratița sau mătura?

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. El a fost acuzat pentru că l-a amenințat cu moartea pe primarul din Ponor, liberalul Petruț Bujor, în decembrie 2020.

Primarul Petruț Bujor a fost amenințat cu moartea de către un bărbat din comuna Geogel. Inculpatul a luat în mână, pe rând, o cratiță, o tigaie, o mătură și pe urmă o drujbă. Totul a început când primarul a mers la  școala din Geogel pentru a-l evacua din incinta unității de învățământ. Acolo, bărbatul locuia ilegal.

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 28 iulie 2022, și va merge la judecată. ”Inculpatul din decembrie 2020 a ocupat și locuit ilegal în incinta Școlii cu clasele I- IV din Geogel. În vara anului 2021 inculpatul a fost evacuat din incinta școlii și a fost schimbată yala de la ușa de intrare, însă acesta a spart un geam a pătruns din nou în interiorul școlii și a continuat să locuiască acolo. La data de 03.12.2021 , în jurul orei 11.00, primarul comunei Ponor persoana vătămată, împreună cu alte persoane din cadrul primăriei au mers, de a lua soba ( bunuri ce nu aparțineau inculpatului ) și a scoate obiectele inculpatului din incinta clădirii''.

Amenințări cu moartea către primarul județului Alba

Ulterior, după ce autoritățile au ajuns la școală, bărbatul i-a adresat injurii primarului. Mai mult decât atât, el l-a amenințat cu moartea și cu acte de violență pe edil, folosind diferite expresii precum: ''dacă duci ceva de aici te omor'', ''te omor'', ''îți fac facerea'', ''de mine nu scapi''.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, agresorul a luat diverse obiecte în mână, o mătură, o cratiță, o tigaie, cu care a spus că îl va lovi pe primar. La un moment dat, a ieșit pe hol de unde a luat o drujbă pe care o agita adresându-i amenințări aceleiași persoane că-i taie gâtul. După acest incident, a fost scos afară din incinta școlii de persoanele care se aflau acolo și totodată a fost anunțată poliția.

Deși la un moment dat s-a calmat, ulterior, când au ajuns polițiștii la fața locului , inculpatul a fugit de la școală la un grajd din apropiere. Și de această dată a amenințat-o cu moartea pe persoana vătămată, de mai multe ori. Chiar, la un moment a luat o furcă în mână și a spus că o va băga în edil. De asemenea, a afirmat că-i este indiferent că va merge la pușcărie, se arată în motivarea instanței emisă de rejust.ro. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.