Meghan, „gata să se răzbune” după tratamentul primit la Jubileu. William şi Kate, gest umilitor de ziua lui Lilibet

Meghan, „gata să se răzbune” după tratamentul primit la Jubileu. William şi Kate, gest umilitor de ziua lui Lilibet Sursă: Twitter

Ducele și ducesa de Sussex au fost răniți şi umiliți de tratamentul pe care l-au primit în Marea Britanie din partea publicului și a membrilor familiei regale în timpul sărbătorii domniei de 70 de ani a reginei Elisabeta a II-a, potrivit Heat Magazine. Iar Meghan Markle este „gata” să întoarcă definitiv spatele Regatului Unit după experiența ei la Jubileul de Platină.

Ducele și ducesa de Sussex au avut parte de un tratament rece din partea familiei regale, iar sursele spun că Meghan Markle şi Harry  ar fi furioși după ce a fost huiduiți în fața Catedralei St. Paul. Dar cea mai mare umilință a venit din partea lui William şi Kate care le-au respins invitația de a participa la prima aniversare a lui Lilibet.

O persoană din interior a declarat pentru Heat: „A fost o lovitură pentru Meghan şi Harry că ducii de Cambridge nu au participat la ziua fetiței lor. Iar pentru Meghan acesta a fost momentul când a luat hotărârea de a nu se mai întoarce niciodată în Marea Britanie”.

Un alt episod jenant pentru ducii de Sussex a fost acela când regina Elisabeta le-a acordat doar 15 minute în privat, spun sursele de la Palat. Cu toții s-au temut să discute cu Meghan şi Harry pentru a nu apărea conversațiile în cărțile sau emisiunile lor din America.

Ne puteți urmări și pe Google News

Modul „cu tact” al Reginei de a trata controversele din familie

Regina Elisabeta a ales un mod „cu tact” de a evita controversele la Jubileul de Platină, a susținut un expert. Pauline Maclaran de la Centrul pentru Studiul Monarhiei Moderne de la Royal Holloway, a declarat: „S-a discutat mult despre cine va fi acolo și cine nu, iar decizia a fost clară: vor apărea doar regalii care lucrează și copiii lor, excluzând pe fiul reginei, Prințul Andrew, și nepotul ei, Prințul Harry cu soția sa Meghan, Ducesa de Sussex”.

Acesta este un mod „cu tact” de a trata controversele din jurul trio-ului, spune profesorul Maclaran, continuând: „Imaginile de la balconul Palatului sunt folosite foarte strategic de către Familia Regală. Ei sunt foarte conștienți că acest lucru deoarece tot ceea ce se întâmplă acolo face cât o declarație de presă, atât de important este acel moment de la balcon. Este un element pe care îl pot controla, deci nu există semnale ambigue. Dacă i-ar fi permis prințului Andrew la balcon, vă puteți imagina răspunsul. Și pentru Harry și Meghan, regina a dorit să arate că nu sunt membri regali odată ce au renunțat la tot şi au plecat în SUA”.

„Multe pagube făcute” de Prințul William și Prințul Harry, greu de recuperat

Mutarea lui Kate, Ducesa de Cambridge și Prințul William la Windsor este un „mesaj direct” către Prințul Harry și Meghan Markle, a susținut un expert regal. Neil Sean a susținut că această mișcare este un răspuns la comentariile prințului Harry despre regină dacă este îngrijită bine să dacă lângă ea este cine trebuie.

Vorbind pe canalul său de YouTube, Sean a spus: „Decizia finală pentru Prințul William și Kate de a face această mutare dificilă de la Palatul Kensington la Castelul Windsor a fost îndulcită de mass-media. Dar, mai important, mesajul este, în esență, că Harry și Meghan au vrut să se asigure că regina are oamenii potriviți în jurul ei, așa că William și Kate se mută direct la Castelul Windsor. Acesta a fost un mesaj direct către ducii de Sussex: „Suntem oamenii potriviți”.

Kate și Regina Elisabeta sunt foarte apropiate, vorbesc aproape zilnic la telefon, există multă simpatie şi respect”, a concluzionat expertul regal.