PRO Tv și-a distrus concurența. Câți români s-au uitat la finala Românii au talent

PRO Tv și-a distrus concurența. Câți români s-au uitat la finala Românii au talent Sursa foto: Razvan ValcaneantuEVZ

Emisiunea Românii au talent a fost în topul preferințelor românilor. În toată țara, aproape 1.7 telespectatori au urmărit marea finală în fiecare minut.

PRO Tv a fost lider vineri seara, cifrele înregistrate fiind de două ori mai mari decât cele reușite de Kanal D și de aproape șase ori mai mari decât cele realizate de Antena 1. În timp ce la PRO Tv s-a difuzat finala emisiunii Românii au talent, postul turcesc a dat serialul Zuleyha, în timp ce Antena 1 a difuzat filmul Unde vei fi poimâine.

La nivelul întregii țări, 1,7 milioane de telespectatori au urmărit în fiecare minut la show-ul de talente. La aceeași oră, doar 880.000 de români s-au uitat la Kanal D, în timp ce doar 290.000 au preferat Antena 1.

România TV s-a clasat pe locul 4 în topul preferințelor românilor, iar Antena 3 pe poziția a 5-a.

Ne puteți urmări și pe Google News

Urban. La orașe, PRO Tv a avut aproximativ un milion de telespectatori. Și la această categorie Kanal D s-a clasat tot pe locul secund cu cifre mai mici de jumătate. Clasamentul s-a păstrat nemodificat și pentru locul 3. Anul trecut, finala Românii au talent a fost urmărită de peste 1,1 milioane de oameni.

Comercial. Nici la această categorie lucrurile nu diferă. Publicul între 21-54 de ani urban a preferat Românii au talent. PRO Tv a avut cifre de trei ori mai mari decât Kanal D și de aproape cinci ori peste Antena 1.

Darius Mabda a câștigat marele premiu la Românii au talent

Darius Mabda a câștigat sezonul 12 de la Românii au talent după votul publicului. Micuțul balerin a plecat acasă cu un cec în valoare de 120.000 de euro.

"Nu știu, nu m-am gândit ce o să fac cu banii. I-aș pune într-un cont și m-aș gândi mai încolo ce aș face cu ei. Aș investi în pasiunea mea, în dans", a declarat băiatul la Pro Tv.

Darius, în vârstă de 13 ani, a câștigat și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. După marea finală mai mulți fani ai emisiunii s-au arătat nemulțumiți. Aceștia au postat mesaje în care au scris că în opinia loc ocupantul locului doi, Emanuel Ion, ar fi meritat marele premiu.