Românii au talent, în topul preferințelor telespectatorilor. Kanal D și Antena 1 nu au avut nicio șansă

Românii au talent, în topul preferințelor telespectatorilor. Kanal D și Antena 1 nu au avut nicio șansă Canale TV. Sursa: arhiva EVZ

Ultima semifinală a emisiunii Românii au talent a fost lider de audiență vineri seara. PRO TV a fost prima alegere a românilor. În același interval, Kanal D a difuzat serialul Zuleyha și emisiunea lui Dan Negru, în timp ce Antena 1 a dat Hercule și o reluare iUmor.

Românii au talent, emisiunea difuzată de PRO TV,  rămâne unul dintre cele mai îndrăgite show-uri. Cel puțin un milion și jumătate de români urmăresc constant programul, iar acest lucru s-a întâmplat și vineri seara, atunci când a fost difuzată ultima semifinală.

Programul a fost la concurență cu Hercule și o reluare iUmor la Antena 1 și serialul Zuleyha și Dan Negru la Kanal D.

Național. Ultima semifinală de la Românii au talent a fost urmărită de 1.584.000 de telespectatori din toată țara, cu 200.000 mai puțini decât în săptămâna precedentă când a fost difuzată prima semifinală.

Pe locul doi s-a clasat Kanal D. Aici au fost difuzate episoade noi din serialul turcesc Mă numesc Zuleyha. De la ora 22.30, telespectatorii au putut să urmărească Jocul cuvintelor, emisiunea realizată de Dan Negru.  Mai bine de un milion de români (1.020.000) au preferat să se uite la canalul turcesc.

În același interval, Antena 1 a difuzat filmul artistic Hercule, cu Dwayne Johnson în rolul principal. Apoi a urmat o reluare iUmor, finala fiind programată duminică. Doar 400.000 de români au decis să urmărească programele difuzate de Antena 1.

Urban. Și aici PRO Tv a fost lider, 850.000 de români urmărind programele postului. Kanal D s-a clasat tot pe locul doi cu cifre la jumătate. 450.000 de telespectatori, în timp ce Antena 1 a fost urmărită de 243.000 de persoane.

PRO TV a câștigat și la categoria comercial-urban 21-54 de ani, având 354.000 de privitori. În schimb, la această categorie, Antena 1 a trecut pe locul doi, având 144.000 de telespectatori. (Audiența a fost prezentată pentru intervalul 20.30 - 00.40)