Problemele se țin scai de Anamaria Prodan! Impresara a fost implicată într-un accident rutier. "Am chemat poliția!"

Problemele se țin scai de Anamaria Prodan! Impresara a fost implicată într-un accident rutier. "Am chemat poliția!" Sursa: Instagram

Anamaria Prodan nu are parte de momente prea fericite. Impresara a fost implicată într-un accident rutier în zona Dorobanți din Capitală. Vedeta nu a mai stat pe gânduri și a chemat poliția.

Anamaria Prodan a fost implicată într-un accident rutier în timp ce era pe Dorobanți. Impresara nu se afla la volan, ci pe bancheta din spate a mașinii. Aceasta a dezvăluit că își aștepta șoferul și că vinovatul nu și-a dat seama că era în autoturism.

Anamaria Prodan era în mașina ei, Maybach, și așteptă pe cineva care să o ducă la destinație. Cu toate astea, liniștea vedetei a fost spulberată de un biciclist care i-a zgâriat autoturismul de lux și a fugit.

"M-a lovit un biciclist și mi-a zgâriat bara, apoi a plecat. Eram cu mașina pe loc, nu a știut că-i cineva înăuntru. Așteptam pe cineva să-mi aducă ceva. M-am dus după el, am chemat poliția care a venit și a făcut constatarea", a spus Anamaria Prodan pentru playsport.

Ne puteți urmări și pe Google News

Reghecampf e istorie

Anamaria Prodan a avut parte de luni întregi de tristețe din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf. Cu toate astea, impresara a declarat că a trecut peste fostul partener și că este pregătită să iubească din nou. Vedeta a dezvăluit că vrea să renunțe definitiv la România și să se mute în SUA cu copiii.

Anamaria Prodan s-a logodit? Ce spune vedeta despre inelul de zeci de mii de euro pe care îl poartă

Sursa: arhiva EVZ

”Cred că următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Nu știu ce o să fac în viitor, habar n-am. Întâi, vreau să-mi văd copiii pe picioarele lor, fiindcă au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Noi luptăm singuri.

Trăiesc mai mult afară în prezent. Vin acasă, îmi aranjez ce am de rezolvat, cel mic trebuie să termine școala, iar apoi plecăm. În momentul în care plecăm, totul e istorie, inclusiv Reghecampf! Voi trăi afară.

Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână, cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.