Secretul tinereții veșnice! Alimentele care te fac să arați ca la 20 de ani. Rezultate garantate

Secretul tinereții veșnice! Alimentele care te fac să arați ca la 20 de ani. Rezultate garantate Sursă: Arhivă EVZ

Specialiștii au descoperit o serie de trucuri care te țin vescnic tânăr, printre care și riboflavina. Aceasta îți oferă o piele și un ten strălucitor. Nici vitamina B2 nu trebuie neglijată. Gastroenterologii îți promit rezultate pe măsură.

Toată lumea își dorește să rămână veșnic tânără, dar vârsta își spune cuvântul. Nimeni nu scapă de probleme de sănătate, ten ridat sau un aspect fizic neplăcut. Cu toate astea, specialiștii au declarat că secretul în menținerea stării pielii și a părului este vitamina B2. Te ajută să fugi de îmbătrânire și are o mulțime de beneficii pentru organism. Gastroenterologul Elena Tiulpina a oferit explicația.

„Toate procesele biochimice din corpul nostru au loc cu participarea vitaminelor B, inclusiv vitamina B2 sau riboflavină. În același timp, rolul principal al vitaminei B2 este activarea altor vitamine B: B6, B9 (acid folic) și B12”, a explicat medicul.

Organismul omului are nevoie de vitamina B2 în cantități semnificative pentru a asigura funcționarea normală a multor procese, iar specialiștii recomandă mai multe suplimente.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta este necesară ca urmare a activității fizice intense, anemiei, boli ale glandei tiroide și ale tractului gastro-intestinal. Încearcă să eviți alcoolul, contraceptivele sau alte medicamente care te fac să pierzi din organism vitamina B2.

Secretul tinereții veșnice

Deficiența de vitamine îți distruge sănătatea tenului, părului și aunghiilor. Vitamina B2 este cunoscută ca „vitamina frumuseții” datorită participării sale la sinteza tuturor moleculelor de proteine ​​din corpul uman. Colagenul și elastina sunt esențiale pentru a te menține veșnic tânăr.

Vitamine

Sursa: Arhiva EVZ

Uscăciunea sau inflamația membranelor mucoase ale cavității bucale sunt alte două semne care indică îmbătrânirea și lipsa vitaminelor. Specialiștii îți recomandă să apelezi la vitamine și în cazul durerilor musculare sau de cap.

Vitamina B2 se poate lua din alimentele de origine animală și vegetală. Trebuie să consumi lapte, brânză, brânză de vaci, ouă și, ficat. Nu uita nici de ciuperci sau muguri de pin.

Cu toate astea, experții spun că riboflavina se pierde la lumină. Dispare până la 70% în doar 20 de minute. Consumă alimentele recomandate de specialiști împotriva îmbătrânirii. Un alt sfat este să bei cât mai multa apă! Te scapă de problemele cu tenul și părul.