Scene incredibile la PRO TV. Telespectatorii au rămas mască. Ce s-a întâmplat în Las Fierbinți

Scene incredibile la PRO TV. Telespectatorii au rămas mască. Ce s-a întâmplat în Las Fierbinți

Telespectatorii serialului Las Fierbinți au avut parte de un episod cu totul inedit. Actorii au încântat publicul cu cele mai amuzante glume și întâmplări, iar viața personajelor a luat o întorsătură neașteptată.

Telespectatorii au ras în hohote după ce au văzut ce s-a întâmplat în noul episod din Las Fierbinți. Dalida a încercat să se apropie de curier, așa cum a încurajat-o Firicel. Cu toate astea, planurile nu au mers așa cum și-a dorit. Bărbatul nu a fost impresionat de ea, ba chiar a încercat să fugă. Aceasta îi pregătise gogoși și cafea, dar a ajuns să le mănânce singură și tristă.

Brânzoi a răbufnit după ce a aflat de înscenarea soției sale. Cei doi s-au luat la ceartă și și-au aruncat cuvinte dure, dar iubirea lor a fost mai importantă ca orice. Acesta nu i-a luat banii, dar nici nu a putut uita ce i-a făcut partenera.

Vasile a scăpat de întrebările prefectului, dar colegul lui expert la geografie a trecut prin clipe cuminte, foarte amuzante pentru telespectatori.

Ne puteți urmări și pe Google News

Românii pot viziona serialul săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30. Producătorii și regizorii au pregătit noi situații pline de umor. Noul sezon Las Fierbinți se poate admira și online.

Las Fierbinți, lider de audiență

Las Fierbinți a fost lider de audiență și a înregistrat 10.8 puncte de rating și 28.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.6 puncte de rating și 14.8% share. Peste 1.7 milioane de români nu au schimbat canalul nici măcar o secundă, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:58, aproape 1.9 milioane de români au fost captivați de glumele actorilor.

sursa: PRO TV

PRO TV s-a bucurat de un succes incredibil și miercuri. Românii au uitat de Chefi fără limite de la Antena 1 sau de serialul Mă numesc Zuleyha de la Kanal D și au ales Las Fierbinți de la PRO TV.

Televiziunea de pe Pache Protopopescu s-a bucurat de cel mai mare rating al serii de miercuri. Pe tronsonul 21.00-21.15, PRO TV a avut un rating de 10.6, la o distanţă greu de imaginat de celelalte posturi. De la ora 21.15, ratingul a mai scăzut, dar tot au fost urmăriți de foarte mulți români. După terminarea serialului Las Fierbinți, Kanal D s-a bucurat de marea victorie.