PRO TV şi-a făcut praf concurenţa! Toată lumea s-a uitat la Survivor România 2022. Antena 1 şi Kanal D nu au avut nicio şansă

PRO TV şi-a făcut praf concurenţa! Toată lumea s-a uitat la Survivor România 2022. Antena 1 şi Kanal D nu au avut nicio şansă Canale TV. Sursa: arhiva EVZ

PRO TV continuă să facă legea în prime-time, în rândul televiziunilor din România. Aşa s-a întâmplat şi luni seara, când Antena 1 şi Kanal D nu au avut nicio şansă. Survivor România 2022 a avut cifre de audienţă mari, în comparaţie cu rivalii.

PRO TV a început perfect săptămâna cu Survivor România 2022. Cea mai mare televiziune din România nu le-a dat nicio şansă rivalilor în prime-time, pe tronsonul naţional. Cifrele de audienţă spun totul. Telespectatorii au preferat, din nou, să se uite la Survivor România.

PRO TV şi-a făcut praf concurenţa!

Luni seara, de la ora 20.30, a început pe PRO TV Survivor România 2022. De la aceeaşi oră, Antena 1 a contracarat cu Chefi fără limite, iar pe Kanal D a început, încă de la ora 20.00, serialul turcesc, Fiica ambasadorului. Toată ora 20.00, pe tronsonul naţional, a aparţinut celor de la PRO TV, cu audienţe de peste 8 pe două sloturi şi de peste 9, pe celelalte două. Kanal D cu Fiica ambasadorului a luat faţa celor de la Antena 1.

Şi de la ora 21.00, tot PRO TV cu Survivor România 2022 a făcut legea la capitolul audienţe, pe tronsonul naţional. În intervalul 21.30-21.45, PRO TV a obţinut cel mai bun rating al serii, la nivel naţional, 10.8, la o distanţă uriaşă faţă de concurenţă. Kanal D a bătut din nou Antena 1 pe toate sloturile orei, dar nu a reuşit să se apropie de cei de la PRO TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Antena 1, dezamăgirea serii

Dacă cei de la PRO TV nu au dat absolut nicio şansă concurenţei şi au câştigat categoric seara de luni la capitolul audienţe, cei de la Antena 1 au reprezentat dezamăgirea serii. Kanal D cu Fiica ambasadorului a fost pe locul al doilea de la ora 20.00, la ora 23.00, când s-a terminat serialul turcesc.

Cei de la Antena 1 au reuşit să bată Kanal D doar pe ultimele trei tronsoane ale orei 23.00, când pe Kanal D au început reluările. PRO TV a mai scăzut la nivel de rating, pe tronsonul naţional, după ora 23.00, dar cifrele i-au permis să conducă topul audienţelor fără probleme, până la miezul nopţii, atunci când s-a terminat Survivor România 2022.

De altfel, de la ora 23.00, până la miezul nopţii, audienţa celor de la PRO TV a fost mai mare decât au avut cei de la Antena 1 şi Kanal D cumulat pe tronsonul naţional.