EXCLUSIV. S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis. Dezvăluiri explozive de la Cotroceni: „Își asigură liniștea" (VIDEO)

EXCLUSIV. S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis. Dezvăluiri explozive de la Cotroceni: „Își asigură liniștea" (VIDEO) Sursă: Administrația Prezidențială

Jurnalistul Ionuț Cristache a realizat emisiunea cu cea mai mare audiență a TVR și a devenit un reper al talk-show-urilor din prime time. Este considerat un bun cunoscător al scenei politice autohtone. Cu acest backround invitatul jurnaliștilor Dan Andronic și Mirel Curea în studioul EVZ a dezvăluit o inrformație legată de viitorul președintelui la finalul celui de-al doilea mandat.

Război la granița de nord a României, scandaluri politice care mai de care, perspective economice sumbre, din toate părțile griji și incertitudini, fiecare în parte și toate la un loc nu mai lasă românilor prilej de prea multe bucurii. Despre toate astea jurnaliștii Dan Andronic și Mirel Curea au discutat, într-o întâlnire EVZ-TV, cu Ionuț Cristache, proaspăt plecat din Televiziunea Națională, unde avea emisiunea cu cea mai mare audiență. O performanță, mai ales că România 9 se difuza în prime time.

Kovesi dă frisoane tuturor partidelor

După ce a demisionat din TVR, jurnalistul Ionuț Cristache este în discuții cu alte canale media din piață, însă momentan nu a luat o decizie. Jurnalistul este considerat un bun specialist în politica internă. Chestionat de Dan Andronic cine consideră că va fi viitorul președinte al țării într-un context atât de imprevizibil ca cel actual, jurnalistul a observat că din punctul său de vedere sunt 3 candidați cu șanse mari: actualul procuror european Laura Kovesi, Nicolae Ciucă și Mircea Geoană. Laura Kovesi este candidatul care dă bătăi de cap mai tuturor partidelor, consideră invitatul. „Kovesi e o îngrjorare prin mai toate birourile partidelor", a subliniat acesta.

Presa franceză despre Laura Codruţa Kovesi: „Un procuror federal care va proteja interesele financiare europene”

Ne puteți urmări și pe Google News

Cristache: Ciucă este produsul politic al lui Iohannis

Însă aspectul cel mai interesant în perspectiva alegerilor predizențiale din anul 2024 erste atitudinea șefului statului, a completat Ionuț Cristache. „Eu cred că indiferent care dintre aceste 3 nume va fi, pentru establishment-ul românesc va fi bine. Problema e cum va fi pentru noi cu ei. Mi se pare o combinație nasoală oricare dintre ei".

Jurnalistul care s-a consacrat la TVR a recunoscut că apreciază la premierul Nicolae Ciucă faptul că are umor și autoironie. „O să vă spun ceva. Ciucă nu și-a dorit niciodată o carieră. Cred că relația dintre el și Klaus Iohannis ne depășește un pic pe noi toți. Este produsul politic al lui Iohannis. Cu ajutorul lui Ciucă de posibil câștigător și cu ajutorul partenerului nostru strategic, domnul Iohannis își asigură liniștea pentru el și familia sa. Mai ales că și domnia sa are în dulapul personal niște lucruri mai mult sau mai puțin..." a detaliat invitatul.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro