Scandal uriaş la Survivor România 2022! Două vedete, la un pas de bătaie. Şi-au aruncat vorbe grele

Scandal uriaş la Survivor România 2022! Două vedete, la un pas de bătaie. Şi-au aruncat vorbe grele sursa: libertatea.ro

O probă foarte tensionată a încins spiritele în timpul emisiunii Survivor. Cătălin Zmărăndescu i-a reproșat coechipierului său, Marian Drăgulescu, că nu face tot posibilul pentru a aduce puncte echipei.

A fost scandal uriaș în cadrul emisiunii „Survivor”, difuzate, luni seara, de PRO TV. Fostul gimnast Marian Drăgulescu s-a certat cu Cătălin Zmărăndescu, iar jignirile au venit din ambele părți, în fața camerelor de luat vederi și a celorlalți participanți.

Discuții aprinse în timpul probei, între Cătălin Zmărăndescu și Marian Drăgulescu

Faimoșii s-au întrecut cu Războinicii pentru jocul de Imunitate, dar au pierdut cu un scor categoric, iar eșecul nu a fost ușor de digerat. Nu au reușit să facă față probei, Marian Drăgulescu nu a adus prea multe puncte, iar TJ niciunul. Cătălin Zmărăndescu s-a enervat atunci când și-a văzut coechipierii că nu se descurcă. Așa că a țipat la fostul gimnast. Drăgulescu a reacționat prompt. „Strici vibe-ul!”, i-a reproșat actualul antrenor.

„Tu adu punctul! Tu ești nebun la cap? Nu are nicio legătură olimpiada cu ce e aici. Te superi că am zis că arunci ca o fetiță!”, i-a strigat Zmărăndescu lui Drăgulescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cine au fost concurenții propuși pentru eliminarea de la Survivor

TJ Miles nu și-a ascuns dezamăgirea după acest eșec. „Nu am reușit. Nu-mi vine să cred. M-am defocusat. Vorbesc personal. Știu exact ce trebuie să fac pentru viitor. Îmi pare rău pentru performanța de azi, că puteam să aduc trei puncte și nu le-am adus”, a spus TJ la final.

În aceste condiții, Faimoșii au fost obligați să propună spre eliminare la consiliu trei concurenți din echipa lor. Aceștia sunt: TJ Miles, Natalia Duminică și CRBL.

CRBL a fost alegerea lui Marian Drăgulescu, care a primit colanul de imunitate. Fostul mare gimnast a declarat că și-a rezolvat neînțelegerile cu Cătălin Zmărăndescu, că au revenit la sentimente mai bune, iar presiunea de moment a fost creată de miza concursului.

Noi concurenți au ajuns în Republica Dominicană

Duminică seara, în Dominicană au sosit două noi concurente. Este vorba despre Mari Fica, o cunoscută campioană la atletism, cu peste 120 de medalii câștigate în carieră. Ea a intrat în echipa Faimoșilor și este gata să de-a totul pe traseu pentru a câștiga competiția. Cea de-a doua nouă concurentă este Mihaela Stan, o tânără antrenoare de înot. Aceasta s-a alăturat echipei Războinicilor și este decisă să demonstreze tuturor că poate face față condițiilor grele și traseului dificil.