Războiul din Ucraina a creat un scandal monstru la o televiziune din Rusia. Moderatorul a început să țipe la invitatul său

Războiul din Ucraina a creat un scandal monstru la o televiziune din Rusia. Moderatorul a început să țipe la invitatul său Sursa: Puma330 | Dreamstime.com

Războiul din Ucraina a creat mari dispute și în Rusia, din ce în ce mai multe persoane susținând că nu sunt de acord cu această invazie asupra vecinilor lor. Totuși există și persoane care îl susțin pe președinte în tot ceea ce face. Un jurnalist a unei televiziuni din Rusia a provocat un adevărat scandal în platou, în cadrul unei dezbateri pe tema războiului.

Mii de ruși au ieșit în stradă și au organizat proteste pentru a-și face cunoscută poziția vizavi de războiul din Ucraina. Aceștia susțin că nu sunt de acord cu deciziile luate de Vladimir Putin și cer încetarea atacului din statul vecin.

Autoritățile de la Kremlin i-a avertizat că astfel de manifestații sunt interzise, iar mulți dintre protestatari au fost bătuți cu cruzime și au ajuns în spatele gratiilor.

Moderatorul unei emisiuni difuzată la un post tv din Rusia și-a ieșit din minți și a început să țipe la invitatul său. Cei doi dezbăteau tema războiului, iar jurnalistul a fost extrem de deranjat de declarațiile făcute de invitat. În cele din urmă, prezentatorul a început să aducă laude la adresa lui Vladimir Putin, prezentând admirația care o are față de liderul rus.

În timpul dezbaterii, invitatul un analist și strateg militar, a adus în discuțiile sutele de soldați ruși care și-au pierdut viața în această invazie. Acesta a susținut că aceste pierderi ale armatei ruse sunt cauzate de lipsa de experiență a tinerilor militari.

Scandal de proporții în platoul unei televiziuni din Rusia

În urma acestor declarații, în platoul de televiziune subordonat Ministerului Apărării din Rusia s-a creat haos. Unul dintre moderatori s-a ridicat de pe scaun ți a început să țipe: „Nu, nu,nu. Nu vreau să aud! STOP!”.

Analistul a încercat să își continue ideea: „Ei mor...”.

„Stop!”, a strigat în continuare realizatorul! „Ei… aşteaptă o secundă!”, i-a cerut Vladimir Jeranosian. „Ce, nu te poţi opri?”, a continuat să ţipe moderatorul.

Militarul a continuat, fără să țină cont de cerințele jurnalistului: „Vreau să le onorez memoria…”, însă a fost din nou întrerupt: „Ce faci?”

„Vreau doar să ne ridicăm acum şi să omagiem cu un minut de reculegere copiii noştri care luptă acolo pentru Rusia şi pentru Donbas!”, a spus căpitanul în rezervă.

„O să vă spun ce fac copiii noştri acolo! Copiii noştri ucid reptile fasciste acolo! Acesta este un triumf al armatei ruse! Acesta este un triumf al armatei ruse! Aceasta este renaşterea Rusiei!”, a afirmat moderatorul.