Amanta lui Vladimir Putin, gimnasta laureată cu aur olimpic, „se ascunde într-o cabană foarte privată și foarte sigură”, în Elveția, împreună cu cei patru copii pe care i-a făcut cu președintele rus, susțin surse. Se crede că liderul de la Moscova are doi fii și două fiice gemene, în vârstă de 7 ani, cu cea denumită cândva „cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Putin și-a ascuns iubita într-o cabană privată din Elveția

„În timp ce Vladimir Putin își desfășoară asaltul asupra Ucrainei, atacând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa se ascunde într-o cabană foarte privată și foarte sigură undeva în Elveția”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Acest lucru s-ar fi întâmplat în a zecea zi a războiului din Ucraina, mii de oameni fiind uciși și peste un milion de persoane fiind nevoite să fugă ca refugiați din cauza invaziei militare. Se presupune că toți copiii gimnastei Alina Kabaeva au pașapoarte elvețiene.

Alina Kabaeva, motivul ruinării căsniciei președintelui rus

Au existat numeroase informații potrivit cărora Alina Kabaeva ar fi purtat o verighetă, dar nu există nicio înregistrare a unei căsătorii între ea și liderul rus.

sursa: Captură/ Daily Mail

Se pare că Alina Kabaeva ar avea la dispoziție o flotă de limuzine Maybach și a fost înconjurată de o echipă de gărzi de securitate cu mitraliere în timpul vizitelor la o cafenea din Moscova. Kabaeva este una dintre cele mai decorate gimnaste din istoria gimnasticii ritmice, cu 2 medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 25 de medalii la Campionatele Europene.

Considerată cândva drept cea mai râvnită femeie din Rusia, singurul alt pretendent cu care Kabaeva a mai fost legată de mass-media a fost un polițist georgian căsătorit. Această relație a încetat în 2005, pe fondul plângerilor privind intruziunea tabloidelor în viața sportivei.