Rezultatele autopsiei lui Bob Saget! Descoperirea care schimbă tot. A decedat în urma unei lungi suferințe

Rezultatele autopsiei lui Bob Saget! Descoperirea care schimbă tot. A decedat în urma unei lungi suferințeSursa: cnn.com

Toată lumea credea că actorul și comediantul Bob Saget s-a stins din viață din cauza virusului COVID-19, dar rezultatele autopsiei arată altceva. Medicul legist a făcut o descoperire șocantă.

Actorul și comediantul Bob Saget era infectat cu virusul Covid-19, dar s-a descoperit că a decedat în urma unei "traume craniene", potrivit raportului de autopsie oferit biroul medicului legist din Orange County.

"În opinia mea, moartea lui Robert Saget, un bărbat alb în vârstă de 65 de ani, găsit fără reacție într-o cameră de hotel, este rezultatul unei traume craniene. Este cel mai probabil ca decedatul să fi suferit o cădere pe spate, fără să fie văzut, și să se fi lovit la fața posterioară a capului. Modul de decesului este accident", se arată în declarația medicului legist șef, Dr. Joshua D. Stephany, în raportul său.

Principala cauză a morții a fost traumatismul cranian, dar actorul în vârstă de 65 de ani era infectat și cu virusul COVID-19. Acesta s-a stins din viață în camera sa de hotel din Orlando, Florida, luna trecută.

Autopsia a mai constatat că avea inima mărită; 95% blocată pe o parte. Specialiștii nu au descoperit în organismul său alcool, dar au găsit Clonazepam/Klonopin, care este luat pentru convulsii, tulburări de panică și anxietate. În plus, antidepresivul Trazodone a fost găsit în sistemul lui Saget, se arată în raport.

Adevărul din spatele autopsiei

Raportul a remarcat zone de sângerare în spațiul dintre creier și craniu. Acest tip de leziune comprimă creierul și poate fi fatal. Cu doar câteva ore nainte de publicarea raportului medicului legist, Sanjay Gupta, corespondentul medical șef al CNN, a declarat că Saget a suferit de o "sângerare în partea superioară a creierului", care ar fi putut duce la un "hematom subdural".

Sursa: arhiva EVZ

"Există o colecție de sânge în acest scenariu care se află deasupra creierului și care împinge creierul", i-a demonstrat doctorul Gupta lui Don Lemon de la CNN, folosind o diagramă. "Chestia cu creierul, spre deosebire de orice alt organ din corp, este în mod evident învelit în craniul dur, așa că nu are unde să se ducă dacă are acest tip de presiune asupra lui".

"Este posibil să fi fost o lovitură destul de semnificativă la cap", a spus Gupta. "Poate o cădere în baie sau pe căpătâiul patului, nu te gândești la nimic. Venele mici se pot rupe că urmare a acelei lovituri și sângele poate începe să se scurgă".

Familia lui Saget a mărturisit că este "copleșită de incredibila revărsare de dragoste din partea fanilor lui Bob, care a fost o mare mângâiere pentru noi și pentru care suntem veșnic recunoscători".

"În timp ce continuăm să jelim împreună, cerem tuturor să ne amintim de dragostea și râsul pe care Bob le-a adus în această lume și de lecțiile pe care ne-a învățat pe toți: să fim buni cu toată lumea, să îi lăsăm pe cei pe care îi iubim să știe că îi iubim și să înfruntăm momentele dificile cu îmbrățișări și râsete", se mai arată în declarație, potrivit CNN.

Ne puteți urmări și pe Google News