Marcel Ciolacu a explodat după declarațiile lui Rareș Bogdan: Vom lămuri azi. Coaliția, pe un butoi de pulbere

Marcel Ciolacu a explodat după declarațiile lui Rareș Bogdan: Vom lămuri azi. Coaliția, pe un butoi de pulbereSursă: EVZ

După declarația lui Rareș Bogdan că această coaliție nu va dura mai mult de un an, liderul PSD Marcel Ciolacu a ieşit la atac şi le transmite celor din PNL să adopte o conduită civilizată deoarece românii au cu totul alte așteptări de la ei.

Rareș Bogdan a reuşit să pună pe jar pe cei din PSD după ce a declarat că actuala coaliție nu va dura mai mult de un an. Imediat a sosit şi reacţia liderului PSD Marcel Ciolacu care a spus: ”Am crezut că vorbim lucruri serioase, astăzi, nu despre domnul Rareş Bogdan”.

Şi continuă: „Eu cred că România are nevoie de această coaliție, românii au cu totul alte așteptări de la noi, nu certuri și divergențe și e nevoie să comunicăm astfel încât românii să aibă iar încredere în guvern. Mi se pare că nu se iese din logica în care s-a guvernat cu USR și cred că trebuie să își calibreze discursul ca să fie pace. Vom lămuri aceste lucruri azi”, a declarat liderul PSD Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, amenințător: Vom lămuri aceste lucruri

Liderul PSD a mai spus că „Am să îi cer domnului Rafila să îşi ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi”, a spus Ciolacu, despre nemulțumirile liberalilor privind modul în care a fost pregătit valul 5 al pandemiei.

Marcel Ciolacu a ţinut să subliniete că nemulțumirile lui Rareş Bogdan erau faţă de ministrii PNL: Domnul Rareş Bogdan a spus că sunt proști miniştrii PNL-ului”, a comentat el.

Marcel Ciolacu răspunde şi la atacurile lui Florin Cîțu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reacționat dur după ce liderul PNL Florin Cîțu a criticat PSD pentru că nu dorește să introducă certificatul verde. Ciolacu spune că în opinia sa valul 5 e gestionat bine și că Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, nu poate fi singurul vinovat că certificatul nu a fost votat.

„Am să îi cer domnului Rafila să își ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi. E domnia sa întregul Parlament? Se vede că s-au luat măsuri privind testarea, orgnizarea pe secții ATI”, a declarat Ciolacu de la Parlament.

Liderul PSD, despre evaluarea miniştrilor

”Prim-ministrul, după ce are o evaluare cu privire la un ministru, dacă doreşte să îl schimbe, vine cu acea evaluare în coaliţie şi se ia o decizie în funcţie de cine a propus acel ministru, eventual se vine cu un înlocuitor”, a afirmat Ciolacu, adăugând că a văzut şi el declaraţiile lui Mihai Tudose, care a cerut demisia lui Virgil Popescu, şi a fost surprins, pentru că Mihai Tudose a fost premier.

Marcel Ciolacu: ”Pe de altă parte, nu pot să nu ţin cont de expertiza domnului Tudose, în domeniul economic şi energetic. Dacă prim-ministrul ar avea o discuţie cu domnul Tudose, s-ar clarifica multe lucruri. Dar, repet, ieşirea lui MIhai Tudose nu a fost una pentru o normalitate”, a mai subliniat președintele PSD.