Irina Tănase este devastată. Șocul momentului în România. A recurs la un gest disperat

Irina Tănase este devastată. Șocul momentului în România. A recurs la un gest disperat Sursa foto: Arhiva EVZ

Irina Tănase s-a simțit jignită de unele remarci pe care le-a primit după o postare pe InstaStory și a hotărât să-și suspende contul de Instagram.

Irina Tănase nu a trecut peste despărțirea de Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. Scandalul a fost uriaș după ce relația dintre cei doi s-a frânt, iar Irina a fost acuzată că „l-a trișat” pe iubitul ei. Recent, ea postat pe InstaStory o fotografie în care apărea cu un filtru al aplicației, însă unii dintre prietenii virtuali au criticat-o și i-au reproșat că, de fapt, a apelat la ajutorul unui medic estetician.

Irina Tănase s-a simțit jignită și a renunțat la contul de Instagram

Din cauza valului de critici, Irina Tănase a decis să își închidă din nou contul de Instagram, după ce îl reactivase înainte de Crăciun, atunci când postase și un mesaj subtil. „Dacă Satana îi poate convinge pe îngeri să părăsească Raiul, atunci te poate convinge și pe tine să mergi în Iad. Ai grijă pe cine asculți”, a fost mesajul pe care l-a postat Irina Tănase la vremea respectivă.

Liviu Dragnea bănuia că Irina Tănase nu-i mai este fidelă. Iar asta se întâmpla în perioada în care politicianul se afla după gratii. El ar fi angajat un detectiv, după eliberare, iar informațiile strânse i-au confirmat suspiciunile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Săptămâna trecută, Liviu Dragnea, a primit o veste importantă din partea magistraților de la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), cu sediul în Luxemburg. Politicianul a obținut rejudecarea dosarului Tel Drum, conform hotărârii anunțate joi de judecătorii organului juridic suprem al Uniunii Europene (UE).

Decizia care îi e favorabilă lui Liviu Dragnea

În urmă cu doi ani, Dragnea ataca în justiție răspunsul Comisiei Europen. Era vorba despre o plângere pe care fostul social-democrat a depus-o din cauza modului în care a fost realizat raportul OLAF care a dus la apariția dosarului Tel Drum.

La acea vreme, politicianul a cerut Tribunalului Uniunii Europene anularea raportului OLAF care constata o fraudă cu fonduri europene în dosarul Tel Drum. În urma acelui raport, el a fost acuzat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA).