Doliu fără margini în lumea sportului! S-a stins din viață la doar 25 de ani! „S-a prăbuşit pe teren”

Doliu fără margini în lumea sportului! S-a stins din viață la doar 25 de ani! „S-a prăbuşit pe teren” Sursa: pixnio.com

Marcos Menaldo s-a stins din viață la doar 25 de ani! Fotbalistul s-a prăbușit pe teren, iar medicii nu au mai putut să-l salveze. Familia și colegii sunt în stare de șoc!

Fotbalistul sud-american a decedat la doar 25 de ani. Acesta a suferit un stop cardiac la antrenamentul echipei Deportivo Marquense, din prima ligă a Guatemalei. Fundaş central, Menaldo era considerat vedeta echipei și favoritul microbiștilor.

Tânărul se plângea de câteva luni bune că are probleme respiratorii, dar nu s-a gândit că va avea parte de un final tragic. Menaldo s-a prăbușit chiar pe teren, iar medicii au încercat să-l salveze. Acesta a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

S-a stins din viață la doar 25 de ani

„Suntem şocaţi. Dumnezeu are planurile şi scopurile Sale, dar din păcate noi avem moartea. Era 11.00 dimineaţa, când m-au sunat să-mi spună că Marcos Menaldo s-a prăbuşit pe teren. L-au transferat la spital, unde au făcut tot ce era posibil, dar din păcate decesul a fost confirmat”, a spus președintele clubului, Hernan Maldonado.

Ne puteți urmări și pe Google News

Marcos Menaldo era un fundaş central de invidiat şi a făcut parte din lotul cu care Marquense a câştigat titlul de campioană a turneului Apertura 2021 în prima divizie guatemaleză.

A decedat în timpul meciului

Sofiane Loukar, jucătorul echipei de fotbal MC Saida, din liga secundă a campionatului Algeriei, s-a stins din viață la doar 30 de ani, în timpul unui meci. Fundaşul şi căpitanul lui Mouloudia Club Saida, care înfrunta formaţia ASM Oran, a suferit un traumatism cranian şi s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Habib Boukeul din Oran, în urma unui duel aerian pentru balon cu un rival.

Tragedia s-a întâmplat după doar 26 de minute de la începerea meciului. Acesta a primit îngrijiri medicale și a revenit în joc. Loukar s-a prăbușit pe teren după 10 minute, iar medicii nu au mai putut să-l salveze. A doua lovitură a fost fatală.

Preşedintele Ligii profesioniste de fotbal din Algeria, Ali Malek, a avut doar cuvinte de laudă la adresa regretatului fotbalist. Acesta a asigurat că Sofiane Loukar nu avea probleme de sănătate și le-a transmis apropiaților sincere condoleanțe, potrivit România Tv.