Evenimentele anului 2022! Cei mai mari artiști din lume vin în România! Fanii deja și-au cumpărat bilete

Evenimentele anului 2022! Cei mai mari artiști din lume vin în România! Fanii deja și-au cumpărat bilete

Anul 2022 vine cu o mulțime de surprize! Cei mai mari artiști din lume ajung în România, iar planurile pentru festivalurile Untold și Saga deja au fost făcute! Află ce evenimente te așteaptă în noul an!

Din cauza virusului COVID-19, petrecăreții nu au avut ocazia să se distreze în 2021, dar noul an vine cu surprize incredibile. Black Eyed Peas, Iron Maiden, Afrojack sau Marshmello sunt doar câteva dintre vedetele care vor ajunge în România în 2022.

Untold, Neversea, Saga, Electric Castle și Summer Well deja și-au anunțat artiștii pentru vara 2022. Organizatorii vin cu spectacole inedite.

Sting vine în România pe 15 martie

Cea mai mare surpriză a anului 2022 este Sting. Artistul vine în România pe 15 martie 2022 alături de basistul Joe Sumner, fiul său, în cadrul unui concert special „My Songs” în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă BT Arena, pe 15 martie 2022, începând cu ora 19.00. Invitatul special Joe Sumner va fi și el prezent în Ardeal.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prețul biletelor pentru concertul „My Songs” al lui Sting este între 171 şi 441 de lei.

Maluma revine

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut drept Maluma, revine la București pe 8 aprilie 2022 în Pavilionul central Romexpo. Cele mai ieftine bilete costă 194 de lei, iar cele de la categoria VIP sunt la prețul de 756 de lei. Artistul vine cu un nou concept, o scenă rotundă, care le poate da ocazia fanilor să-l vadă mai de aproape.

Iron Maiden, 26 mai

Grupul heavy metal va concerta în aer liber, la Romexpo, în Capitală, iar cele 15.000 de bilete au fost deja puse în vânzare. Fanii au început să achiziționeze bilete pentru a îi vedea în carne și oase pe idolii muzicii rock. Show-ul „Legacy” din 2022 le va da ocazia oamenilor să asculte noul album de studio al Iron Maiden, lansat toamna aceasta, „Senjutsu”, dar și vechile hituri.

Iron Maiden revine la Bucureşti cu cel mai nou material discografic, cel mai bine plasat disc al său în topul Billboard 200 – poziţia a treia, depăşind „Powerslave” şi „Number Of The Beast”.

Maluma

Sursa foto: iabilet.ro

Cele mai așteptate fetivaluri din România

O altă surpriză este festivalul Saga care va avea loc pe Arena Națională din București. Cei mai așteptați artiști sunt Afrojack, Marshmello, Timmy Trumpet, Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine și Sickick. Prețul biletului este 499 de lei, iar abonamentul VIP costă 830 de lei.

Un alt festival care vine cu noi surprize este Neversea. Evenimentul se va ține între 7-10 iulie, iar prețul abonamentului pornește de la 104 euro + taxe. BBNO$, Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit şi Sublee B2B CAP vor încânta publicul.

Untold revine pe 4-7 august, iar fanii se vor bucura de muzică EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele. Primele abonamente au fost puse în vânzare, iar cel mai ieftin costă 129 de euro + taxe, iar cel mai scump, 340 de euro + taxe. În 2021, potrivit Libertatea.