Anul 2022, revenirea la normalitate

Anul 2022, revenirea la normalitate

Ducă-se pe pustii anul 2021. La fel ca anul 2020. Ani în care distopia globalistă a țopăit fără limite pe capul lumii. Dur. Din ce în ce mai dur în comparație cu ultimii 10 - 15 ani, de când distopia și-a început marșul ei funest asupra civilizațiilor.

Tot ce a fost mai urât a ieșit la suprafață în ultimii doi ani. Lecție pentru omenire să prețuiască ce a avut și să lupte să revină la normalitate.

Că doar nu a ajuns până și conceptul  “normalitate” să fie stigmatizat de apologeții curentului  political correctness!

Nu va fi deloc ușor nici în anul 2022. Și? Românii au dreptul să spere la un an nou mai bun decât cel care se termină azi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Istoria a învățat omenirea că mereu există o revenire sănătoasă a societăților dacă valorile și rezistența morală a lor nu mor când vor unii și alții.

O lege abuzivă, obligarea forțată a românilor să se vaccineze anticovid, un fragment din distopia globalistă preluată disciplinat de clasa politică autohtonă așteaptă să se înșurubeze în România.

Legea a fost stopată de președintele Iohannis săptămâna trecută. De ce?  De frică.

De frica ca această măsură să nu ducă la o revoltă socială necontrolabilă, conform informațiilor pe care le-a primit în calitate de șef de stat.

Ieri seară însă, premierul liberal Ciucă a repus legea abuzivă în circuit:

“Dacă situaţia o va impune, vom face apel la Parlament să intre în sesiune extraordinară şi să adoptăm, fie legea care este acum, cu amendamentele necesare, fie o asumare la nivelul Guvernului, astfel încât să putem să avem certificat covid-19"a declarat Nicolae Ciucă joi seară la TVR 1.

Mult timp și mult creier le mai trebuie politicienilor din Guvern, Parlament, Președinție să înțeleagă că românii sunt în prag de explozie, striviți între depresia colectivă datorată exacerbării mitului covid, prețul zdrobitor al gazelor și curentului electric din facturi și o inflație ajunsă la aproape 8-9%.

Asta le mai lipsește oamenilor! Șantajul repetat al decidenților politici: dreptul de avea un serviciu versus vaccinarea obligatorie. Împingerea îndesată a României spre societatea distopică gândită de globaliști, cu toate fațetele hâde ale ei .

Doar furia mută dar masivă a oamenilor i-a silit pe politicieni să recunoască abia acum adevărul despre impactul covid din țara noastră. Este, totuși, un prim pas important.

Iată ce a declarat ieri după-masă ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, cel care amenință de o săptămână cu demisia din Guvern dacă nu i se votează legea numită blajin “certificatul verde”. Cea care prevede vaccinarea obligatorie:

„În România nivelul real de vaccinare este de 50% pentru că populația rezidentă e în jur de 16 milioane de locuitori. Să nu uităm că a fost și un număr mare de persoane care au trecut prin infecție, mai ales în valul patru. Oficial, 1,8 milioane de persoane au trecut prin boală.”

„Probabil că numărul lor este mult mai mare. (...) Probabil că suntem aproape 10 milioane de persoane care am trecut prin infecție, plus persoane vaccinate. Unii au fost și vaccinați, și trecuți prin boală”.

Specialiștii au tradus scurt afirmațiile ministrului Sănătății: “România a atins imunitatea colectivă cunoscută ca imunitatea de turmă. Situația pandemică din România este sub control”. Cu alte cuvinte, game over!

Și atunci, de ce politicienii, fie ei de la PNL, PSD, USR și UDMR îi mint și îi șantajează atât de grobian pe români?  De frică pentru că trebuie să impună acea “lume nouă”, distopică, decisă altundeva, dincolo de granițe?

Declarația ministrului PSD Rafila a fost făcută cu multe ore înainte de ieșirea la TVR 1 a prim-ministrului liberal Ciucă L-o fi ascultat și premierul penelist pe supăratul ministru pesedist ca să afle că legea privind obligativitatea vaccinării este caducă?

Ori și premierul Ciucă, așa om serios cum părea, intră supus în hora minciunilor politice?

Ce au politicienii de gând? Să continue același joc cu sumă nulă, ei ne mint, noi știm că ei ne mint, ei știu că noi știm că ei ne mint dar ei continuă să ne mintă?

Cu legea vaccinării, politicienii se joacă pe nervii românilor.  La fel și cu criza ticăloasă a facturilor la energie. Generată tot de o politică globalistă, green deal, criza energiei face ravagii în Europa. Cea mai afectată țară este România. Și ce fac politicienii autohtoni?  Mint: vom face, vom drege...

Nu au fost răpuși românii de covid dar sunt la un pas să fie răpuși de criza facturilor la energie. Iar în criza asta, marii vinovați sunt de peste 15 ani, toți politicienii români. Cei din prezent vor deconta dur efectele pentru indolența arogantă, chiar criminală, cu care tratează nenorocirea asta.

Nu avem politicieni puternici și echilibrați cărora într-adevăr să le pese de oameni. Avem doar niște umbre care, ajunse în funcții de demnitate  publică, execută ce li se dictează de către eurocrații de la Bruxelles. Sau din alte cancelarii străine.

Că eurocrații cer, este treaba lor. Ei nu sunt aleși prin vot direct, puțin le pasă de măsurile excesive pe care le rostogolesc. În fapt, vinovat nu este cel care cere ci cel care dă, deși știe că este greșit.

Vinovați sunt guvernanții și politicienii români pentru că acceptă fără nici o negociere tot ce li se impune. Mai nou, și decăderea din drepturi a legii fundamentale a țării, Constituția României. Un prim pas spre renunțarea la suveranitatea națională.

Statul român nu este eșuat pentru că multe teme globaliste și progresiste care dăunează României sunt îndesate pe gâtul oamenilor. Este eșuat din cauza mediocrității și a nesimțirii politicienilor și a miilor de șefi și șefuleți plantați din vârful statului, până în ultimul cătun.

Anul 2022 poate fi mai bun decât cel care se termină azi. Dar pentru asta trebuie ca societatea să se trezească. Să ia atitudine.

Nu prin manifestări radicale pline de injurii! Nici prin marșuri cu revendicările progresiste ale stângii globaliste în frunte. Ci prin demonstrarea că societatea românească este vie, activă, puternică, ce trebuie respectată și ascultată.