Top 10 cele mai citite cărți din 2021! Opera lui Mihai Bendeac a ajuns în primele locuri

Top 10 cele mai citite cărți din 2021! Opera lui Mihai Bendeac a ajuns în primele locuri Sursa: arhiva EVZ

Peste 500.000 de colete cu 1.500.000 de cărți au fost livrate în 2021. 10 dintre acestea au reușit să ajungă în topuri. Află ce au ales românii să citească în anul în care pandemia a distrus visele populației. Opera lui Mihai Bendeac este printre cele mai apreciate.

În anul 2021, românii au citit peste 1.500.000 de cărți. Aceștia au remarcat operele care le-au reamintit de clipe frumoase, triste, dar au fost și curioși să afle povestea unor persoane care s-au făcut remarcate în țară. Află ce lecturi au ajuns în top 10!

1. Despre sensul vieții

Această carte i-a făcut pe oameni să spere la o viață echilibrată în 2022 și să își recapete încrederea. Dialogul dintre Părintele Constantin Necula și Mihai Morar a ajuns la sufletul a peste 100.000 de cititori. Lectura a evidențiat că viața îți oferă zile cu nori, dar și momente pline de strălucire.

2. Ziua în care m-am iubit cu adevărat

Cartea scrisă de Andreea Săvulescu este un remediu pentru cele mai ascunse traume. Această operă te învață să te iubești și să ai încredere în forțele proprii.

Ne puteți urmări și pe Google News

3. Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama

Mihai Bendeac este una dintre cele mai controversate vedete din România. Actorul și-a pus sufletul pe tavă și le-a arătat oamenilor cine este persoana din spatele reflectoarelor. Cartea scrisă de acesta împreună cu Emilia Bendeac îți arată întâmplările amuzante ale artistului, însă ultimul cuvânt îl are mereu mama. Este o carte perfectă pentru cititorii care își doresc să se amuze, dar și să facă o faptă bună în 2022.

4. Cartea familiei

Cartea scrisă de Părintele Vasile Ioana a ghidat pașii cititorilor spre o viață trăită în iubire și bună înțelegere. Sfaturile sale duhovnicești vindecă sufletele rănite și întăresc familia. Opera este potrivită pentru persoanele care vor să înceapă o viață nouă în 2022.

5. Cartea femeilor care merită mai mult

O invitație la o viață trăită la maxim, în perfect acord cu sinele autentic semnată de un specialist în psihologie: Dr. Shefali. O carte de dezvoltare personală pentru femeile care vor să conducă lumea în 2022.

6. Pachet Emoțiile Sarei

Aceste cărticele sunt potrivite pentru copiii cu vârstele cuprinse între 3-7 ani. Micuții vor învăța ce înseamnă emoția și vor înțelege cum să își controleze trăirile.

7. Pachet Bullyingul

Seria de cărți sare în ajutorul tinerilor, dar și al părinților. Această lectură te învață cum să faci față fenomenului tot mai întâlnit și în România: bullyingul. Cărțile sunt potrivite pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

8. Acea zi

Unul dintre cele mai cumpărate romane din 2021 a fost 365 DNI, care a continuat povestea din spatele celebrului serial difuzat de Netflix. Această operă a fost foarte apreciată, în special de femeile care sunt dornice de iubire și pasiune.

9. Mama, povestește-mi despre tine!

Această carte este un exercițiu terapeutic semnat Narcisa Suciu. Lectura îți reamintește să îți transformi rănile din trecut într-un viitor spectaculos.

10. Ingredientele care ne fac viața mai frumoasă

Cartea Mihaelei Bilic a fost foarte apreciată de persoanele pasionate de nutriție, dar și de femeile care își doresc să învețe ce este bine să mănânci pentru o viață sănătoasă.