Netflix doboară toate recordurile de audiență pentru o premieră. Filmul care rupe topul

Netflix doboară toate recordurile de audiență pentru o premieră. Filmul care rupe topulNetflix. Sursa foto: Arhiva EVZ

Netflix a lansat vineri, 12 noiembrie, filmul Red Notice în cadrul platformei sale de streaming video la cerere, iar conform actorului Ryan Reynolds, pelicula a avut cea mai bună lansare din platforma.

Fără a se oferi detalii cu privire la cifrele privind numărul de oameni care au urmărit efectiv filmul până în momentul de față, actorul care interpretează un personal principal în film, laudă performanțele înregistrate de Red Notice.

Filmul Red Notice a doborât recordurile de audiență ale unei premiere Netflix

Netflix afișează Red Notice în primele poziții ale top 10 cele mai urmărite filme, seriale, documentare, etc, în multe țări de pe glob, astfel că se justifică afirmația actorului privind popularitatea să. Chiar dacă nu avem cifre cu privire la popularitatea Red Notice în cadrul Netflix, este cel mai probabil că zeci de milioane de conturi să fi urmărit până în momentul de față, poate chiar aproape 100 de milioane, dar mai multe vom află probabil zilele acestea.

Netflix a promovat foarte intens filmul Red Notice pe oriunde a putut, iar din moment ce în rolurile principale sunt Ryan Reynolds, Gal Gadot și Dwayne Johnson, era normal că lumea să fie interesată. Red Notice nu a avut parte de chiar atât de multe laude după ce a fost lansat în cinematografe, sau chiar platforma de streaming, multă lume rămânând dezamăgită după ce a văzut pelicula, dar chiar și așa interesul vis-a-vis de producție rămâne unul foarte ridicat.

Succesul pe care îl înregistrează filmele pe care Netflix le lansează reprezintă un punct de plecare pentru finanțarea altora, așa că va fi interesant de văzut ce va fi declarat oficial în legătură cu el, scrie idevice.ro.

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din întreagă lume în momentul de față, peste 200 de milioane de persoane având conturi în cadrul sau și urmărind conținutul disponibil. Pentru aceste peste 200 de milioane de persoane cei de la Netflix lansează săptămânal conținut nou într-o combinație de filme, seriale, documentare, desene animate, care sunt fie creație proprie, fie preluate de la alte case de producție.

Ne puteți urmări și pe Google News