Range-uri mâini de poker: Stăpânește-ți adversarii

Range-uri mâini de poker: Stăpânește-ți adversarii

Conceptul Range (gamă de mâini jucate) joacă un rol foarte important în poker. Află cum să echilibrezi mâinile de start și cum să reușești să identifici range-ul adversarilor.(P)

Termenul Poker Range se referă la o gamă de mâini pe care tu sau un alt jucător le-ar putea avea în anumite situații la masa de joc.

De exemplu, în loc să te gândești că un jucător ar avea JT, poți include și alte mâini conectate, precum K9s (s = spade = frunză sau inimă neagră), Q9s, J9s etc. - parte a range-ului la poker.

Acesta este un concept denumit range în poker.

Să-ți setezi gândirea ținând cont de range-uri îți va permite să joci mâna și în funcție de ceea ce ar putea avea adversarul. Este crucial să iei în considerare toate mâinile pe care adversarul le-ar putea avea. De câte ori nu ai auzit pe cineva spunând ceva de genul „Ah, l-am pus în AK!”. Sau dând un Hero Call crezând că adversarul are o mână slabă? Sau, mai rău, foldând 3 bucăți în fața unei posibile culori?

Pentru a citi articolul complet te rugam să vizitezi 888poker Online Romania Magazine: Range-uri mâini de poker --Stăpânește-ți adversarii

Ne puteți urmări și pe Google News