Simona Halep, alarmată de situația pandemiei din țară. Sportiva i-a sfătuit pe români să se vaccineze

Simona Halep, alarmată de situația pandemiei din țară. Sportiva i-a sfătuit pe români să se vaccineze sursa: arhivă EVZ

Simona Halep s-a vaccinat în primăvară și a afirmat că vrea să se imunizeze și cu a treia doză pentru a fi protejată în pandemia de coronavirus.

Simona Halep (30 de ani, locul 17 WTA), i-a sfătuit pe români să se vaccineze împotriva coronavirusului. Sportiva din Constanța s-a imunizat cu primele două doze și are de gând să o facă și pe cea de-a treia. Și Halep este alarmată de situația pe care o traversează România în această perioadă din caua infectării cu coronavirus.

Simona Halep îi sfătuiește pe români să se vaccineze pentru a nu avea probleme în pandemie

„Este foarte trist ce se întâmplă în spitale. Sper ca lumea să înțeleagă ceva din această întâmplare și să se vaccineze, pentru că, așa cum spun medicii, ne protejează. Sigur că voi face și doza a treia, imediat după ce termin turneele”, a afirmat Halep, conform as.ro.

„În ceea ce privește opțiunea de a o vaccina pe Simona Halep cu Pfizer, având în vedere competițiile la care urma să plece, trebuia aleasă, din ceea ce știu, o schemă de vaccinare care se completa după o perioadă foarte scurtă, și atunci trebuia să se petreacă practic un vaccin care avea cea mai scurtă perioadă între cele două doze”, explica Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, în luna martie, după ce Halep primise prima doză.

Ne puteți urmări și pe Google News

Condiții dure impuse de organizatorii de la Australian Open

Altfel, australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a postat pe contul de Twitter un mesaj în care a explicat ce se va întâmpla la viitoarea ediție a Australian Open, primul turneu de Mare Șlem din 2022.

„Guvernul statului Victoria obligă pe toți sportivii profesioniști să se vaccineze» Știu că asta se referă în primul rând la sportivii și echipele din statul Victoria, dar e un indicator cu ce îi așteaptă pe participanții de la Australian Open 2022”, a scris Darren Cahill în cadrul mesajului de pe rețeaua de socializare. Australia este unul dintre cele mai dure state în ceea ce privește politica anti-COVID.