Imagini în premieră din vila unde locuiesc Smiley și Gina Pistol. Ce obiecte țin la loc de cinste cei doi

Imagini în premieră din vila unde locuiesc Smiley și Gina Pistol. Ce obiecte țin la loc de cinste cei doi

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, în ipostaza de părinți. Dar, din când în când îşi iau răgaz şi mai postează imagini din intimitatea casei lor. Iar fanii sunt fascinați, ca dovadă sutele de comentarii la imaginile cu ei.

Smiley și Gina Pistol au fost foarte discreţi cu privire la relaţia lor. Rareori au fost surprinși în ipostaze romantice, dar de la o vreme artistul se arată generos cu imagini pe social media în care apare alături de Gina Pistol, mai ales de când au devenit părinţi.

Smiley și Gina Pistol într-o ipostază atât de caldă şi plină de mulţumire

Gina și Smiley au decis să nu arate deocamdată imagini cu fetița lor, pe motiv că aceasta are nevoie de intimitate, iar ea va apărea pe rețelele de socializare atunci când o va cere, după cum a precizat chiar Smiley.

”Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomandată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”,le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Smiley si Gina Pistol

Imagini inedite din casa lor

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și formează unul dintre cele mai iubite cupluri ale momentului. La începuturile relației lor, cei doi au încercat să fie extrem de discreți și își ascundeau sentimentele de ochii curioșilor. Abia după trei ani, cele două vedete au recunoscut că sunt împreună.
La vremea respectivă, presa a lansat anumite zvonuri că cei doi ar forma un cuplu, dar informațiile nu au fost confirmate de niciunul dintre cei doi. Între timp, relația lor a fost făcută publică, iar la scurt timp a apărut şi vestea că așteaptă primul copil.
Cele două vedete se bucură de tot ceea ce au construit împreună și nu se mai feresc de ochii lumii. Mai mult decât atât, cântărețul și-a surprins fanii cu câteva imagini din intimitatea casei lor. Cei doi apar îmbrăcați lejer, relaxați și îmbrățișați. Însă, urmăritorii au observat un detaliu și au reacționat imediat.

Ce detaliu au remarcat fanii

Smiley și Gina Pistol dau senzația că au o viață perfectă. Cei doi au cariere de succes, ea fiind o cunoscută prezentatoare TV, iar el un solist de succes, un compozitor și producător. În plus, sunt mai fericiți ca niciodată de când a apărut pe lume fetiţa.

Smiley și Gina Pistol nu se mai feresc de ochii curioșilor și au început să se afișeze în momente din intimitatea lor. Cântărețul a publicat o imagine pe contul său de Facebook. Totuși, fanii au remarcat un detaliu. Toți urmăritorii se întreabă unde este fetița lor, Josephine.

„Cred că cea mică a fost fotograful.”, „Cine a făcut poza? Fetița?”, „Unde este cea micî? La bunici?”, „Eu cred ca lipsește cineva important din poză”

„Atâtea comentarii cu unde e fetița? Fetița v-a făcut poze? Că nu știu ce. Nu este obligată să o posteze pe internet. Dacă nu are fetița în poza, gata disperați. Fetița doarme și au găsit un moment de liniște pentru ei sau poate este cu bunica … la momentul potrivit o veți vedea și pe fetită. Momentan este mică și se bucură de ea în liniște..!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Smiley de la fani, scrie impact.ro.

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de fetiţă

Smiley și Gina au plecat câteva zile în Italia cu fiica lor  Josephine. Cei doi au publicat imagini în mediul online în timp ce își plimba fetiţa cu căruciorul.

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță alături de fiica lor. Pentru ce destinație au optat cei doi

Ne puteți urmări și pe Google News