Ilie Dumitrescu nu se ascunde după deget și indică marele vinovat pentru umilința trăită de FCSB în Europa

Ilie Dumitrescu nu se ascunde după deget și indică marele vinovat pentru umilința trăită de FCSB în Europa Ilie Dumitrescu. Sursa foto: Captura video

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Gigi Becali, din cauza modului în care finanțatorul manageriază echipa FCSB, care a trăit o mare umilință în Europa.

Ilie Dumitrescu, fost mare internațional român, a fost și el uimit de contraperformanța bifată de FCSB. Echipă care a încheiat foarte rapid conturile cu cupele europene. „Roș-albaștrii” au trăit o umilință istorică, pentru că au fost eliminați de kazahii de la Șahtior Karagandy. În tur, FCSB se impusese pe teren propriu cu 1-0, în retur a fost 2-1 și 3-5 după executarea loviturilor de departajare pentru kazahi. Astfel, echipa lui Dinu Tudoran a fost eliminată din Conference League.

Ilie Dumitrescu a pus tunurile pe finanțatorul Gigi Becali

În opinia lui Ilie Dumitrescu, marele vinovat este Gigi Becali, omul care decide tot la echipă și care a transformat rolul de antrenor într-unul decorativ.

„E foarte greu pentru un club important ca FCSB să ajungă în situația asta. Cu experimentele astea, FCSB ajunge să fie eliminată de o echipă de diletanți, de amatori.

Ne puteți urmări și pe Google News

N-am crezut vreodată că se va ajunge aici! Eu nu puteam să cred că echipa aia are capacitatea de a pune probleme. Mie nu-mi place să jignesc, să arunc cu cuvinte grele, dar când va găsi Gigi formula asta ideală, să aducă un antrenor și să-i accepte anumite lucruri...

Ciclul săptămânal și pregătirea le face antrenorul. Au mai fost situații când echipa a făcut performanță, chiar dacă Gigi lua anumite decizii. Deja s-a ajuns la o chestie... Zice că el face tot. Nu mai e nicio perdea. E deplasat ce se întâmplă! Eu n-ar trebui să fiu de acord cu chestia asta”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

„Nu poți să intri pe post și să spui că «Eu fac, eu dreg»”

„Ai antrenor! Nu poți să intri pe post și să spui că «Eu fac, eu dreg» Când va găsi formula ideală și va aduce un antrenor cu experiență, care să-i pună în practică strategia, atunci echipa va avea și o exprimare, chiar dacă există implicarea lui. Dar cu perdea, cum era înainte”, a mai afirmat fostul jucător al Stelei.