Ce îl așteaptă pe Ioniță de la Clejani în dosarul de amenințare deschis de procurori

Ce îl așteaptă pe Ioniță de la Clejani în dosarul de amenințare deschis de procurori

Ioniță de la Clejani va trebui să răspundă într-un dosar de amenințare, după incidentul petrecut în fața casei sale, acolo unde se strânseseră mai mulți jurnaliști.

Procurorii care se ocupă de ancheta în dosarul de amenințare deschis pe numele lui Ioniță de la Clejani au stabilit cum se vor desfășura cercetările. Totodată, ei au transmis polițiștilor care instrumentează dosarul ce au de făcut. Lăutarul a fost acuzat că ar fi amenințat cu moartea mai mulți jurnaliști, imediat după ce fiul său, Fulgy, l-a tâlhărit și bătut pe reporterul unei televiziuni de știri.

Ioniță de la Clejani s-a enervat când a văzut presa strânsă în fața casei

Ioniță de la Clejani s-a enervat atunci când i-a văzut în fața casei sale pe jurnaliștii veniți să transmită ultimele peripeții ale fiului său, Fulgy. Cel care agresase un jurnalist, căruia i-a furat telefonul. Victima a sunat la numărul de urgență 112, iar fiul Clejanilor a fost ridicat de polițiști, care l-au acuzat de tâlhărie.

Polițiștii Secției 12 au demarat deja cercetările pe numele lui Ioniță Manole, zis de la Clejani,  și au trimis dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, acolo unde procurorul de caz a stabilit cum vor decurge cercetările, conform surselor celor de la spynews.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursele citate au precizat că, mai întâi, vor fi audiați, în calitate de martori, toți jurnaliștii care au fost de față, inclusiv reclamantul, după care vor fi vizionate eventualele imagini sau înregistrări audio, pentru a fi coroborate cu declarațiile martorilor. Abia la sfârșit, ar urma să fie citat și Ioniță, iar după interogarea acestuia procurorii vor stabili dacă vor înceta urmărirea penală, dacă îl vor amenda sau dacă îl vor trimite în judecată.

„Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat”

„Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, spunea la un moment dat Ioniță de la Clejani, despre fiul său, Fulgy, prins într-un șir nesfârșit de scandaluri.