Pare de domeniul fantasticului! Ce semne primește Irina, fiica lui Dem Rădulescu, din lumea de dincolo, de la tatăl ei

Pare de domeniul fantasticului! Ce semne primește Irina, fiica lui Dem Rădulescu, din lumea de dincolo, de la tatăl ei

Irina Rădulescu, fiica actorilor Dem Rădulescu și Adriana Șchiopu, a dezvăluit presei că încă mai comunică cu tatăl său, chiar dacă au trecut mai mulți ani de la trecerea din viață a marelui artist.

Irina Rădulescu, fiica lui Dem Rădulescu și a Adrianei Șchiopu, în vârstă de 34 de ani, a făcut noi dezvăluiri despre marele actor și relația sa cu tatăl ei. Unele aspecte pot să pară de domeniul fantasticului, însă Irina susține că există mai multe semne pe care încă le primește de la părintele ei.

Cum comunică Irina cu Dem Rădulescu

Irina, fiica marelui actor Dem Rădulescu, a mărturisit că artistului i-ar fi plăcut foarte mult să fie actriță. Femeia susține că a avut dintotdeauna o relație directă cu părintele ei, motiv pentru care acesta îi trimite și semne din lumea de dincolo, atunci când Irina se află la răscruce de drumuri. Fata actorului a relatat că este vorba despre lucruri "aparent întâmplătoare", dar sunt trimise din altă lume.

"E foarte greu să spui "sunt actriță" când știe ce măreție a fost. Mă uit și mă minunez și e o lecție. Acum sunt o mare plimbăreață, merg pe jos enorm de mult, ca și el. E ca o meditație pentru mine, drumurile lungi îmi pun ordine în gânduri.

De la bun început am avut o relație directă. În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis în altă lume. Tata... apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea (să fiu actriță), nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut.

Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranșant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment. A avut o abordare mult mai pragmatică care reduce puțin și din emoțiile inerente", a declarat Irina.

Ce pasiune a moștenit fiica marelui actor

"Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes... Când mama are o premieră reușită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine și cred că ăsta e efectul iubirii. A murit când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare... În ultima vreme era destul de obosit, se resimțea fizic și mama îl tot ruga: "te rog frumos, măcar la radio renunță". El era de o rigoare... El spunea: nu, oamenii s-au obișnuit cu vocea mea", a mai spus ea jurnaliștilor Acces Direct.

Amintim că artistul Dem Rădulescu s-a stins, pe 17 septembrie 2000, în Capitală, ca urmare a unui infarct pe care l-a suferit doar cu patru zile înainte să împlinească 69 de ani. Dem Rădulescu a fost un mare actor de comedie de teatru, film și televiziune și profesor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București. A fost căsătorit cu actrița și balerina Paula Rădulescu, de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, după care cu actrița Adriana Șchiopu.

Ne puteți urmări și pe Google News