Horoscop Minerva, 9 iulie. O zi fantastică pentru nativii acestei zodii. E ca o eliberare

Horoscop Minerva, 9 iulie. O zi fantastică pentru nativii acestei zodii. E ca o eliberare Zodii. Sursa foto: Arhiva EVZ

Horoscop Minerva, 9 iulie. Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de azi.

Berbec - Fricțiunile vin din toate părțile și, din păcate, aceaste iritări vor crește doar pe măsură ce ziua trece. Cea mai mare parte a acestei dificultăți are legătură cu alte persoane, nu cu tine, așa că nu lua nimic personal. Fă-ți treaba și fii cât se poate de amabil. Ai ajuns destul de departe și ai o mulțime de înțelepciune de împărtășit. În multe privințe, ești un foarte bun profesor.

Taur - Este ziua care te poate aduce la o răscruce de drumuri, în viața profesională. Se termină cu întârzierile și cu frustrările. Este timpul pentru acțiune. Planificarea și analiza detaliată a situației tale vor stabili cea mai bună bază. Ești deosebit de puternic la întâlnirile de grup și în logica evenimentelor. Tolerează feedback-ul negativ din partea clienților sau a colegilor de muncă.

Gemeni – Ziua aceasta este fantastică pentru orice început nou. În special sunt favorizate chestiunile legale, comerțul unor servicii sau a unui nou produs. Ai încă multe de învățat. Ai și profesori - oameni pe care trebuie să îi respecți în acest moment. A fi deschis schimbării este copleșitor, dar și eliberator. Înseamnă să te odihnești și să îți organizezi programul de masă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rac - O relație care s-ar putea să se fi format recent s-ar putea să te aducă astăzi, într-o stare de așteptare. S-ar putea să nu fii sigur în ce mod dorești să se dezvolte această nouă implicare. Nu te gândi prea mult la asta, deoarece lucrurile probabil nu vor deveni clare săptămâna asta. Unele vise ciudate ți-ar putea stimula imaginația și poți începe noi căi de explorare. S-ar putea să te joci la un moment de-a detectivul.

Leu - Nu te mira dacă afli lucruri noi despre tine de care nu ai fost conștient înainte. De asemenea, ai putea simți că îți sporesc facultățile psihice. Dacă vrei ca orice tip de relație să aibă succes, investește în relația pe care o ai cu tine însuți/însăți. Cunoaște-ți valoarea și nu lăsa pe nimeni să încerce să o submineze. Fii mai decis, să spui multe și dacă trebuie, să dai un pas înapoi.

Fecioară - Ai o oportunitate pentru tot felul de interacțiuni sociale. Există o mulțime de energie armonioasă în jur, excelentă pentru întâlnirea cu ceilalți și pentru a intra în contact cu cineva special. Nu este o zi pentru a sta închis în casă, dar având în vedere regulile, atunci ieși online la activități de echipă. Cu cât vorbești și cunoaști mai mulți oameni, cu atât mai bine.

Balanță - Nu vei putea gândi bine dacă te vei afla într-o poziție care aduce stres și pune presiune pe tine. Nu lăsa  ca unele persoane să ajungă la tine în acest mod. Protejează-te în loc să lași alți oameni să aibă impact asupra bunăstării personale indiferent cine ar fi. Asigură-te că ai un loc de muncă care rezonează cu sufletul tău. Este important să faci ceva în care crezi cu adevărat.

Scorpion - Perioada aduce emoții conflictuale. S-ar putea să fii într-o poziție confortabilă și familiară, dar a sta agățat de succesele din trecut nu este întotdeauna cea mai bună mișcare în carieră. Sunt favorizate eforturile de marketing și întâlnirile cu echipa. Pe măsură ce practica devine o obișnuință, nu uita să îmbrățișezi, cu ușurință, părțile noi care apar în voi.

Săgetător - În minte ai imaginea micului gimnast care sărea calul și care a avea o energie debordantă, în timp ce te apropii de parc pentru a alerga. Atenție însă că efortul continuu de a te distra te-ar putea epuiza. Și nu este doar asta. Alții sunt mai puțin îndrăgostiți de bucuriile vieții decât voi. Lasă un spațiu de o zi sau două pentru a-ți curăța câmpul de energie. Un pic de răsfăț va rezolva în curând lucrurile.

Capricorn - Dorința de a relaționa și de a fi în armonie cu ceilalți este foarte puternică. S-ar putea să descoperi că conflictul care dă semne să izbucnească te împinge într-o direcție în care tu și cineva drag sunteți atrași și mai mult unul de celălalt. Evoluția stărilor care au loc sunt acolo permit unei decizii să se concentreze. O schimbare plăcută este pe drum.

Vărsător - Încearcă să nu-i lași pe oameni să simtă mai ales că nu știu de ce ești supărat. Folosește-ți toți prietenii pe care îi poți avea acum. Când îți faci din relații obiectivul tău principal, ai sentimente aparte pentru un prieten. S-ar putea să descoperi că oamenii sunt atrași de felul tău de a fii ca moliile de flacără. Folosește acest lucru pentru a-țo alimenta încrederea în propriile vise. Fi îndrăzneț!

Pești - De astăzi, vei da tonul pentru o comunicare mult mai clară cu cei din  jur. Să știi că ai combustibil ca să-ți alimentezi focul interior. Cuvintele altora sunt încurajatoare și utile. Nu va fi greu să găsești pe cineva care să fie de acord cu tine și să te înțeleagă, făcându-te să mergi mult mai ușor spre obiectivele tale, cu încredere. Dacă vrei să faci o schimbare, acum ai ocazia să faci saltul.