Un bărbat și-a lipit pe mașină mesajele „Carabinieri” și „112”. S-a ales cu dosar penal. FOTO

Un bărbat și-a lipit pe mașină mesajele „Carabinieri” și „112”. S-a ales cu dosar penal. FOTO Sursa: arhiva EVZ

Un bărbat care și-a lipit pe părțile laterale ale autoturismului autocolante cu mesajele „Carabinieri” și „112” s-a ales cu un dosar penal, după ce fotografia mașinii sale a fost distribuită pe Facebook. În acest caz, polițiștii s-au autosesizat.

Un român cu o mașină cu numere de Germania a fost taxat de autorități după ce a aplicat autocolante cu inscripția „Carabinieri" si „112" pe părțile laterale ale autoturismului, pe capota motor și capota portbagaj.

Agenții de Poliție s-au autosesizat, după ce au remarcat mașina care a fost postată pe Facebook. Pentru că autoturismul prezenta elemente specifice autorităților italiene, au întocmit în cauză un dosar penal.

Și-a lipit pe mașină autocolante

Un oltean în vârstă de 48 de ani a fost luat la ochi de forțele de ordine, care au sesizat pe platforma de socializare Facebook un autoturism cu numere de Germania cu inscripții tipice autorităților publice din Italia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Românul și-a implementat pe mașină două autocolante cu mesajele „Carabinieri" si „112". Autoturismul a fost fotografiat în timp ce se afla parcat pe un trotuar, în fața unei locuințe din orașul Drăgănești-Olt și, ulterior, postat pe Facebook.

Românul s-a ales cu dosar penal

În urma postării distribuite pe internet, agenții de Poliție s-au autosesizat și au deschis pe numele bărbatului un dosar penal. Gravitatea faptei constă în faptul că inscripțiile implementate pe autoturismul românului reprezintă emblemele autorităților publice din Italia, potrivit Digi24.

Foto: Facebook/Info Trafic Slatina

Proprietarul vehiculului a fost identificat de agenții de Poliție, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uzurparea de calități oficiale.