Anamaria Prodan l-a dat în judecată! Vor ajunge în fața judecătorilor

Anamaria Prodan l-a dat în judecată! Vor ajunge în fața judecătorilor

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe atacantul celor de la Parma, Dennis Man, căruia îi cere suma de 350.000 de euro, bani reprezentând un comision.

Anamaria Prodan continuă războiul cu Dennis Man, jucător care s-a transferat la începutul acestui an de la FCSB la Parma, în Italia. Impresara a fost sărită din schemă de Gigi Becali și s-a făcut foc și pară. Ea l-a acționat în instanță pe atacantul român, de la care vrea să recupereze suma de 350.000 de euro.

Anamaria Prodan îi cere lui Dennis Man suma de 350.000 de euro

„Dennis Man are contract cu mine 5 ani. Dacă în mijlocul celor 5 ani semnează o zi cu altul... cum așa ceva? L-am dat în judecată pe Man în România. Dosarul e deja pe rol. Cer cât îmi trebuie mie din ce aveam în contract, nimic mai mult”, a spus Anamaria Prodan la GSP Live. Banii din comision au ajuns la frații Ioan și Victor Becali, verii lui Gigi Becali.

Altfel, Anamaria Prodan a vorbit și despre întâlnirea pe care Laurențiu Reghecampf a avut-o recent cu Gigi Becali. În condițiile în care tehnicianul a anunțat că va divorța de soția sa. Iar Anamaria Prodan nu vrea să mai audă de Becali, după transferul lui Man.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am citit azi-noapte (n.r - despre discuţiile Reghecampf-Becali) și chiar am rămas puțin surprinsă. Pentru familia mea, nu există așa ceva. Nu mi-aș imagina și n-aș putea să-mi imaginez că Reghe și-ar putea trăda familia și s-ar putea duce să lucreze acolo. Laurențiu e atât de demn. Probabil că și dacă am muri de foame, n-am cere nimănui o bucată de pâine.

„Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Reghecampf să se întoarcă”

Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Reghecampf să se întoarcă, a sunat după el peste tot. Nivelul la care a ajuns Reghecampf nu-l lasă să se întoarcă de unde a plecat.

Am investit sentimente în omul ăsta, l-am lăudat pe Becali, deși uneori merita înjurat. A luat banii copiilor mei. Familia Becali a luat banii noștri. A încercat doar să facă rău. De ce ieși și arunci aceste vorbe, de ce spui că Reghe s-a milogit de tine să se vadă la Steaua?

Eu cred că e imposibil să ajungă Reghe la FCSB. Ar însemna să trădezi tot ce ai mai scump pe pământ. Pentru ce? Pentru 10.000 de euro pe care ți-i dă Becali?”, a spus Anamaria Prodan pentru gsp.ro.