EXCLUSIV. Informațiile aruncate pe piața de Clotilde Armand, contrazise de Romprest cu o deciziei definitivă a instanței. ”Contractul este perfect valid”

EXCLUSIV. Informațiile aruncate pe piața de Clotilde Armand, contrazise de Romprest cu o deciziei definitivă a instanței. ”Contractul este perfect valid” Sursa foto. EVZ

Primarul sectorului 1 a postat recent pe pagina de Facebook, cu titlul de ”bombă”, două sentințe judecătorești din anul 2007, din care reieșea că ” acest contract a fost încheiat fraudulos și a fost anulat”, referindu-se la contractual în derulare cu Romprest. Societate de salubritate face publice deciziile finale ale instanțelor, potrivit cărora contractual e perfect valid.

Romprest a recționat și a venit cu precizări despre cum stau lucrurile în realitate. ”Acțiunile respective au avut ca obiect anularea unor documente din procedura de atribuire a contractului pe care Romprest îl prestează de 12 ani în Sectorul 1. Aceste așa-zise detalii mai puțin cunoscute au fost de fapt subiecte de presă la vremea respectivă, fiind aduse în atenția publică în mod repetat. O dată cu soluționarea definitivă a cauzei supuse judecății,acest subiect a fost epuizat de presă.” spune Romprest printr-un comunicat.

Compania de salubritate precizează că există o hotarâre judecătorească definitivă care soluționeaza irevocabil speța respectivă.

Concret, ”la acțiunea promovată de Autoritatea de tutela, A.N.R.M.A.P. (astazi A.N.A.P), Tribunalul București s-a pronuntat asupra acestei împrejurări, a constatat tardivitatea acțunii, a respins definitiv această actiune și a consfintit ca acest contract este valabil, prin Sentinta civilă 3695 din 11.12.2009. Recursul formulat a fost de asemena respins prin decizie irevocabilă, de către Curtea de Apel Cluj, prin Decizia 3325 din 14.12.2010.

Ne puteți urmări și pe Google News

Înalta Curte de casație si Justitie a statuat, prin Decizia 3933 din 2011, caracterul valabil al contractului de delegare” anunță societatea de salubritate.