Femeie înjunghiată în fața propriului copil. Crimă pe o stradă din Bruxelles

Femeie înjunghiată în fața propriului copil. Crimă pe o stradă din Bruxelles Sursa foto: EVZ

O tânără femeie a fost înjunghiată pe o stradă din capitala Belgiei, Bruxelles, în fața bebelușului pe care îl plimba în cărucior.

O crimă înfiorătoare s-a petrecut într-un cartier din capitala Belgiei, Bruxelles. O femeie în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiată mortal în timp ce-și plimba bebelușul pe stradă.

Potrivit surselor citate de cotidianul Belgian Le Soir, tânăra care a fost înjunghiată în stradă este mamă a trei copii. Tragedia s-a petrecut duminică, 30 mai pe o stradă din Evere, una dintre cele trei comune care formează capitala Belgiei.

Tânăra își plimba bebelușul în cărucior când, la un moment dat, a fost atacată de un individ cu un cuțit. Acesta a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului, înainte ca cineva să poată interveni. Chemați de urgență la locul atacului, ambulanțierii i-au acordat primul ajutor și au transportat-o la spital pentru îngrijiri. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, astfel că a murit pe patul de spital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Suspectul a fost reținut de poliție

Potrivit unui comunicat transmis presei de Parchetul din Bruxelles, bebelușul nu a fost rănit în timpul acestui atac. Procurorii belgieni au anunțat că în cursul aceleași seri, duminică, a fost identificat și reținut un suspect în acest caz de crimă. Individul a fost plasat în arest preventiv, într-o închisoare, și a fost audiat, după cum a transmis cotidianul belgian Le Soir.

Poliția a demarat o investigație care este în curs de derulare și nu a informat mai multe date cu privire la rezultatul audierilor. Oamenii legii din Belgia au refuzat să furnizeze informații despre posibilele motivații care au dus la comiterea acestei crime.

Primarul localității a luat atitudine

Cazul femeii a ajuns și în atenția politicienilor locali care au luat atitudine imediat după comiterea crimei.

„Decesul acestei mame cu trei copii este o dramă pentru familia sa, dar și pentru apropiați, ca și pentru întreaga comună Evere”, a transmis primarul comunei Evere, Ridouane Chahid.

Primarul localității a precizat, în mesajul public pe care l-a transmis că va face tot ce ține de el pentru „garantarea libertății fundamentale pentru fiecare femeie de a circula în spațiul public”.