VIDEO EXCLUSIV/ Matei Dima se așează la casa lui. BRomania și-a scos iubita la masă cu părinții

VIDEO EXCLUSIV/ Matei Dima se așează la casa lui. BRomania și-a scos iubita la masă cu părinții

Matei Dima, cunoscut în mediul online mai mult după pseudonimul BRomania, a ieșit de-a lungul timpului cu mai multe domnișoare, însă părea că niciuna nu este demnă de prezentat părinților. Până de curând. Matei este atât de îndrăgostit de noua parteneră încât le-a și prezentat-o părinților.

Zilele trecute, fotoreporerii EVZ l-au întâlnit pe Matei Dima în apropierea Muzeului de Artă Recentă, în compania mamei sale. Se pare că doamna Matei a venit de la Constanța pentru a petrece timp cu fiul ei. Cei doi au intrat mai întâi la muzeu, unde au vizitat exponatele, iar apoi s-au îndreptat către un celebru restaurant din cartierul Primăverii. Matei și mama lui nu au stat prea mult singuri la masă, căci, la câteva minute și-a făcut apariția o domnișoară. Anunțată că urmează să ia prânzul cu familia Dima, tânăra nu a apărut într-o ținută extravagantă, ci a optat pentru o pereche de jeans și o cămașă din mătase cu un imprimeu discret, la care a accesorizat o geantă de aproape 3000 de euro.

Educată, iubita producătorului de film, nu s-a prezentat cu mâna goală la întâlnirea cu „socrii”, ci a ales un buchet de flori pe care i l-a înmânat mamei lui Matei. Atât de impresionată de gestul tinerei, de alfel din ce în ce mai rar în rândul tinerilor din ziua de azi, pe toată șederea la restaurant, doamna Dima a fost toată un zâmbet. Cel care s-a lăsat așteptat a fost domnul Dima. Fostul șef de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, Marin Dima s-a lăsat și el impresionat de iubita fiului său, cu care s-a conversat pe toată perioada întâlnirii.

Ne puteți urmări și pe Google News

La plecare, Matei și iubita au ales să-i conducă pe părinți la mașină, să-și ia rămas bun de la ei și apoi să se îndrepte spre autoturismul fetei. Din filmări reiese că noua iubită a lui BRomania a primit acceptul „soacrei”. Doamna Dima fiind doar în preajma brunetei, glumind și discutând până în clipa în care a urcat în mașina soțului și au demarat cel mai probabil spre Constanța.

Mulțumit de întâlnirea dintre iubită și părinți, dar mai ales de faptul că tânăra a reușit să intre imediat în grațiile mamei, Matei a ținut să-și arate mulțumirea încă din prima clipă în care au rămas singuri. Cum au urcat în SUV-ul tinerei, Dima a și luat-o în brațe și a copleșit-o cu sărutări. Abia după ce și-a primit porția de pupici, actorul din „Miami Bici” și-a lăsat iubita să demareze spre următoarea destinație...casa actorului, acolo unde de altfel au urcat ținându-se de mână.