Acestei femei i s-a spus pe Zoom că a câştigat la loterie. Reacţia este de neuitat

Acestei femei i s-a spus pe Zoom că a câştigat la loterie. Reacţia este de neuitat

Îngrijitoarea Vicky Channing a aflat pe Zoom că a câştigat 30.000 de lire sterline la Loteria codurilor poştale ale oamenilor (People’s Postcode Lottery), iar reacţia ei a devenit virală în Marea Britanie şi în toată lumea.

Acestei femei i s-a spus pe Zoom că a câştigat la loterie. Reacţia este de neuitat, mai ales că Vicky Channing avea nişte dorinţe pe care nu şi le putea îndeplini din cauza lipsei banilor.

Când a sunat-o reprezentantul People’s Postcode Lottery, câştigătoarea nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a plâns de fericire. Femeia în vârstă 32 de ani locuieşte în Broad Oak (Kent) şi a obținut premiul după ce codul ei poștal, TN21 8TN, a fost câștigător. Vicky a fost înştiinţată despre câştig când a primit un apel Zoom de la reprezentantul loteriei, Matt Johnson. „O, Doamne! Vorbeşti serios? Mulțumesc foarte mult, este uimitor!”, a spus femeie când a aflat vestea cea mare.

Mai departe, ea intenționează să-i ducă pe cei doi copii ai săi de 6 şi 8 ani într-o excursie în Disneyland, când vor fi relaxate restricțiile sanitare impuse de pandemie. De asemenea, câştigătoarea vizează o achiziție extravagantă pentru casă în care locuieşte alături de soţul ei: „Am vrut să avem o cadă cu hidromasaj. Trebuia să lucrez nopți și zile suplimentare pentru a economisi și acum o pot obține. Sunt atât de încântată!”

Ne puteți urmări și pe Google News

Acestei femei i s-a spus pe Zoom că a câştigat la loterie

Vicky Channing

Unul dintre motivele pentru care Vicky joacă la Loteria codurilor poştale ale oamenilor are legătură cu faptul că această loterie sprijină acţiunile caritabile. „Îmi place întotdeauna să dau un pic organizaţiilor caritabile și nu le pot face întotdeauna pe toate, așa că am crezut că asta este cel mai bine de făcut, deoarece acoperă destul de multe. Și, evident, există întotdeauna șansa de a câștiga, așa că este un bonus suplimentar!”

Participarea costă 10 lire sterline pe lună și există un câștigător în fiecare zi. Oamenii înscriu codul poștal și sunt introduși automat în toate extragerile. O sumă importantă obţinută din vânzarea biletelor (32%) este dedicată acţiunilor de caritabile. Participanţii la People’s Postcode Lottery au contribuit cu peste 700 de milioane de lire sterline din 2005 până în prezent.

Suma a fost direcţionată pentru a sprijini persoanele care au nevoie de ajutor în Marea Britanie. Această extragere a fost promovată în numele Unicef ​​UK, care a primit finanțare de peste 9,4 milioane de lire sterline datorită jucătorilor, conform dailystar.co.uk.