Trump schimbă regulile jocului. Ce pune la cale fostul președinte

Trump schimbă regulile jocului. Ce pune la cale fostul președinte Sursa: Arhiva EVZ

Donald Trump a fost fotografiat marți, luându-și rămas bun de la cei din New York. Acesta intenționează să-și petreacă vara la clubul său de golf din New Jersey.

Noua locație politică a lui Trump. Fostul președinte a petrecut două zile închis în Trump Tower din Manhattan înainte de a fi fotografiat  plecând marți după-amiază, împreună cu gărzile sale de protecție.

Nu este foarte clar ce a fost discutat în ultimele două zile, însă Trump a glumit în legătură cu o posibilă canditatură la alegerile prezidențiale din 2024. Cu toate că, acesta face parte dintr-o anchetă privind acuzații de fraudă fiscală în oraș.

Trump, în vârstă de 74 de ani, a zburat în New York din Florida, duminică seara, după un brunch cu mama sa, împreună cu soția Melania și fiul cel mai mic, Barron. Surse spun că Trump și-a schimbat locația, pe timpul acestei veri, la clubul său de golf Bedminster din New Jersey, de unde va continua să facă politică și să se ocupe de strângerea de fonduri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Platforma Trump

Poate ar trebui să acorde atenție și noii sale pagini web “De la biroul lui Donald J. Trump”, având în vedere că datele analizate de NBC arată că atrage un public mai mic, față de vechile sale rețele de socializare.

Trump a folosit site-ul luni, pentru a-și ademeni susținătorii, cu promisiunea că va veni cu un caz  „bombă” de fraudă electorală  în Michigan, asemănându-l pe Joe Biden cu un hoț care a făcut raiduri într-un magazin de bijuterii, jurând că : „diamantele trebuie returnate”.

Noua sa pagină web, lansată la începutul acestei luni, permite cititorilor săi să preia declarațiile sale și să le distribuie pe Facebook sau pe Twitter, având în vedere că Trump a fost suspendat de aceste platforme.

Dar nu mulți par să transmită mai departe mesajele lui Trump, potrivit companiei de analiză BuzzSumo. De la lansare și până în prezent, noua platformă a lui Trump a avut aproximativ 212.000 de utilizatori. În comparație cu unul dintre tweet-urile lui Trump, care avea 88 de milioane de adepți.

De asemenea, un cont Twitter realizat de echipa de comunicare a lui Trump, a fost  suspendat la o zi după ce a fost creat. Contul, @DJTDesk, ar fi fost creat pentru a transmite declarațiile fostului președinte, care vor fi publicate și pe noul său site web - „De la biroul lui Donald J. Trump”. Noul cont @DJTDesk părea a fi o modalitate de a ocoli această interdicție și de a-i permite să comunice direct cu utilizatorii Twitter.

Pe noua sa platformă, doar  Trump poate încărca conținut, iar utilizatorii săi nu pot interacționa. El a consemnat că: „Îmi place mai mult decât Twitter. De fapt, ei ne-au făcut o favoare.”