3 Lucruri de evitat în alegerea unei agenții de pompe funebre

3 Lucruri de evitat în alegerea unei agenții de pompe funebre

În România, în special în orașele mari precum Bucureșți, Cluj Napoca, Iași, Constanța sau Timișoara, există o mulțime de agenții de pompe funebre cu servicii care mai de care mai diverse.

De la pregătirea persoanei decedate pentru ultimul drum și ridicarea ajutorului de la stat pentru familie și până la organizarea parastaselor, o agenție de pompe funebre se poate ocupă de tot ceea ce presupune o înmormântare. Dar cu atât de multe oferte la dispoziție, cum poate un client care are nevoie de serviciile unei agenții de pompe funebre să aleagă o agenție de care în final să fie pe deplin mulțumit?

Pentru a face diferența dintre o agenție de pompe funebre cu experiență în domeniu și una cu servicii de o calitate îndoielnică, există o serie de aspecte pe care trebuie să le ai în vedere. Iată care sunt 3 dintre acestea și ce criterii trebuie să îndeplinească de fapt o agenție de pompe funebre de încredere?

Ce NU ar trebui să facă niciodată o agenție de pompe funebre?

#1 Să livreze servicii funerare în absența unui contract

Nu doar pentru a evita costurile ascunse, ci și pentru a știi de la început exact ceea ce vei primi în schimbul banilor tăi, agenția de pompe funebre cu care colaborezi trebuie să-ți propună semnarea unui contract servicii funerare, așa cum este cazul Agenției Paul și de asemenea, dacă ajungi la sediul ei, să-ți poată arăta și bunuri precum gama de sicriuri pe care ți le poate oferi în schimbul sumei plătite de ține. Orice agenție de pompe funebre care încearcă să te facă să scoți bani din buzunar în lipsa unui contract de servicii ar trebui evitată deoarece nu numai că nu funcționează legal, dar în final te va face și să regreți serviciile solicitate deoarece nu poate fi trasă la răspundere pentru calitatea lor.

Ne puteți urmări și pe Google News

#2 Să ignore aspectele religioase ale înmormântării

România nu este o țară complet omogenă în ceea ce privește religia cetățenilor ei, că multe alte țări europene de altfel. Din acest motiv, o agenție de servicii funerare trebuie să cunoască ritualul specific fiecărui cultelor din care fac parte clienții săi și să ajute la organizarea unei înmormântări care să respecte toate regulile religiei respective.

#3 Să impună clienților săi contractarea unor servicii de care nu au nevoie

Că să fii complet mulțumit de serviciile oferite de o agenție de pompe funebre trebuie să alegi o companie cu pachete de servicii customizabile, în funcție de nevoile tale. De exemplu, există persoane care atunci când trebuie să-și ia la revedere de la cineva drag preferă să lase toată responsabilitatea înmormântării și ritualurilor ce urmează după acest eveniment în grijă unei agenții de pompe funebre. Dar în același timp există și persoane care simt că pot trece mai ușor peste eveniment dacă se implică cât pot de mult. De aceea, o agenție profesională de pompe funebre trebuie să ofere pachete de servicii personalizabile, în funcție de nevoile și așteptările fiecărui solicitant.

Articol susținut de PSK P.