Tragedie incredibilă în România. Copil de 10 ani, strivit de un gard de beton

Tragedie incredibilă în România. Copil de 10 ani, strivit de un gard de beton

Familie îndurerată din cauza unui gard. Un băiețel de 10 ani a fost omorât de bucățile de deton ale unui gard care împrejmuia stadionul.

Tragedie în Galați. Un băiețel în vârstă de 10 ani a murit după ce un gard de beton al unui stadion din Galați a căzut peste el. Copilul era participant într-o competiție sportivă desfășurată în incinta stadionului.

A fost făcută o sesizare prin apel telefonic cu privire la un copil care a fost grav rănit de bucățile de beton ale unui gard de stadion. Potrivit IPJ Galați, autoritătile au fost chemate pentru a oferi îngrijiri medicale băiețelului de 10 ani după ce gardul stadionului s-a prăbușit peste el.

Familie îndurerată din cauza unui gard

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 placi de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului”, au transmis polițiștii, citați de Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform acestora, copilului i-a fost acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de Ambulanță și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf Ioan” din Galați, unde a murit.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele producerii acestui accident.