TIR făcut sandviș de două trenuri. Accident feroviar în Vaslui

TIR făcut sandviș de două trenuri. Accident feroviar în Vaslui

Un TIR care transporta îngrășăminte chimice a fost lovit de două trenuri la o trecere de nivel, într-o localitate din județul Vaslui, O femeie are nevoie de îngrijiri medicale.

Un TIR a fost lovit de două trenuri, într-un accident care s-a produs la o trecere de nivel cu calea ferată din județul Vaslui. Accidentul rutier s-a produs în cursul dimineții de joi, pe raza localității Roșiești. O persoană a fost rănită în urma acestui eveniment. Circulația feroviară este blocată pentru câteva ore, până când va fi degajată calea ferată.

Un TIR care circula între Vaslui și Bârlad a fost lovit de două trenuri în timp ce se angajase la traversarea căii ferate, la o trecere de nivel. O persoană a fost rănită, iar circulația trenurilor a fost suspendată.

Autotrenul a fost lovit în plin de trenul Bârlad-Iași, fiind apoi șters și de celălalt tren Galați-Cluj Napoca. Cele două trenuri au trecut prin stația Roșiești aproape simultan, motiv pentru care unul dintre cei doi mecanici nu a mai avut timp să frâneze.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din informațiile de la fața locului se pare că o femeie care se afla în tren a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată de echipajul SAJ Vaslui.

ISU Vaslui a intervenit cu mai multe echipaje

Potrivit reprezentanților ISU Vaslui, la fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, dar și o autospecială cu module pentru descarcerare.

„Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanțe SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident produs la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roșiești”, se arată într-o comunicare a ISU Vaslui.

„La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. Din primele informații, autovehiculul de mare tonaj a fost lovit de două garnituri de tren. Acțiunea este în dinamică” au mai arătat reprezentanții ISU.

Conform informațiilor ISU, TIR-ul care a fost lovit de cele două trenuri transporta 27 tone de nitrocalcar, un îngrășământ chimic nepericulos.

Sursa foto: Vremea nouă