Neglijență șocantă. Femeie vaccinată contra rabiei la prima doză anti-COVID-19

Neglijență șocantă. Femeie vaccinată contra rabiei la prima doză anti-COVID-19

Caz de neglijență la unui centru de vaccinare din India. O femeie a fost vaccinată pentru rabie, la primul vaccin anti-COVID-19.

Starea femeii de 70 de ani s-a deteriorat după vaccinare, iar un medic particular le-a dezvăluit ulterior că a fost vaccinată pentru rabie.

Cazuri incredibile de vaccinare în Uttar Pradesh, India

Vaccinarea anti-COVID-19 în Uttar Pradesh, India a condus la cazuri incredibile. Într-un caz șocant de neglijență brută, în localitatea SHAMLI UP, trei femei în vârstă care au mers pentru a obține vaccinarea împotriva noului coronavirus au fost în schimb vaccinate împotriva rabiei. Neglijența centrului medical a fost expusă după ce starea bătrânei care a primit vaccinul a devenit gravă, iar rudele s-au plâns medicilor-șefi cerând luarea unor măsuri.

Se pare că departamentul de sănătate încearcă ascundă mizeria sub preș și minimalizează incidentul. Într-un moment în care statele din întreaga țară lucrează non-stop pentru a sensibiliza publicul, Centrul comunitar de sănătate Kandhala nu a reușit să se asigure că vaccinarea corectă este acordată beneficiarului. Situația ilustrează starea îngrozitoare a centrului de sănătate și ignoranța lor față de campania națională de vaccinare din India.

Ne puteți urmări și pe Google News

Neglijența era o constantă a centrului comunitar medical

În centrul de sănătate comunitară indian, neglijența personalului în ceea ce privește furnizarea și alte servicii de sănătate au fost întotdeauna o problemă și a devenit legendară. Chiar și în aceste condiții, departamentul de sănătate nu a luat serios în atenție la aceste probleme pentru a îmbunătăți performanța.

Cazul care a ieșit la lumină la Kandhla Community Health Center din Shamli a fost relatat de rezidenți din Saroj, 70, Anarkali, 72, și Satyavati, 60. Se presupune că, de îndată ce femeile au ajuns la centru, personalul medical le-a cerut să ia o seringă de Rs 10 fiecare din exterior și le-au vaccinat pentru rabie.

Stare de amețeală a unei femei după vaccinul administrat greșit

Se spune că femeile sunt analfabete și s-au întors acasă după ceea ce considera a fi primul vaccin. Starea uneia dintre femei a început să se deterioreze pe măsură ce a început să intre în panică și s-a simțit amețită. Rudele au dus-o pe femeie la un medic privat pentru tratament, iar medicul a fost surprins să vadă prescripția centrului medical de unde a vaccinul.

Este momentul în care medicul privat a dezvăluit că a fost vaccinată împotriva rabiei la centrul de sănătate. Când rudele celor trei femei au investigat cazul în continuare, negligiența personalului centrului de sănătate comunitar a contunuat să se manifeste, după ce rudele au creat vacarm și, de asemenea, s-au plâns la CMO Shamli Sanjay Agarwal cerând luarea unor măsuri.