Bianca Andreescu nu va lipsit mult timp de pe teren. Va rata însă barajul din FED Cup, cu Serbia

Bianca Andreescu nu va lipsit mult timp de pe teren. Va rata însă barajul din FED Cup, cu Serbia

Jucătoarea născută în provincia Ontario, din părinţi români, a suferit o nouă accidentare în ultimul act de la Miami Open. Bianca Andreescu a acuzat dureri puternice la glezna dreapta, însă absenţa sa de pe teren sa nu va fi una de lungă durată.

Bianca Andreescu răsuflă uşurată după testele medicale pe care le-a efectuat la sfârşitul săptămânii trecute. Tânăra tenismenă în vârstă de 20 de ani a primit veşti bune de la doctori şi nu va avea mult timp de aşteptat până să revină în circuit. Cu toate acestea, Andreescu a decis să decline convocarea la echipa de FED Cup a naţionalei „Frunzei de arţar”, pentru barajul cu Serbia.

„Mă simt uşurată să spun că nu există leziuni grave la gleznă şi, cu ceva odihnă şi pregătire, mă voi întoarce pe teren, în curând. Din păcate însă, aceasta înseamnă că nu voi putea evolua în FED Cup” a anunţat astăzi, sportiva de 1,70 metri.

Andreescu nu vrea să rateze sezonul pe zgură

Chiar dacă regretă că nu îşi va putea ajuta coechipierele în confruntarea programată în 16 şi 17 aprilie, în oraşul Kraljevo, Andreescu spune că are nevoie de timp pentru a se recupera complet. Canadianca cu origini româneşti nu vrea să rişte şi să rateze sezonul pe zgură, care culminează cu Marele Şlem de la Roland Garros.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Iubesc să reprezint Canada şi această decizie nu a fost deloc una uşoară pentru mine, dar îmi doresc să mă asigur că sunt pregătită pentru sezonul de zgură care urmează şi pentru tot restul acestui an” a explicat Andreescu.

Roxana Mărăcineanu se gândeşte la o nouă amânare a turneului de la Paris

Cel de-al doilea Grand Slam al anului, de la Paris, e în pericol să fie amânat pentru al doilea an la rând. Ministrul Sportului din Hexagon, Roxana Mărăcineanu, a recunoscut public că ia în calcul tot mai serios această variantă şi urmează să o discute împreună cu preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Gilles Moretton.

„Amânarea turneului de la Roland Garros este o posibilitate pe care o discutăm cu organizatorii turneului” a declarat Roxana Mărăcineanu, care s-a născut la Bucureşti, dar a fugit, împreună cu părinţii, în 1984, de regimul dictatorial al lui Nicolae Ceaşescu.