Ciolacu l-a taxat pe Voiculescu după secvențele din Parlament. „Să vă fie rușine!”

Ciolacu l-a taxat pe Voiculescu după secvențele din Parlament. „Să vă fie rușine!” Sursa foto : arhiva EVZ

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat dur după ce presa a prezentat imagini cu ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, fără mască pe holurile Parlamentului. Mai mult acesta a dialogat minute bune, tete a tete cu o altă persoană. Deci lipsă și la distanțarea socială.

Practic chiar cel care bate din picior pentru măsuri mult mai dure este primul care le nesocotește, sfidător. Ciolacu a postat pe o rețea de socializare un comentariu în urma faptei lui Voiculescu.

El a acuzat că ministrul Sănătății taie frunze la câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin.

 „Să vă fie rușine”

„Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin! Așa arată campania de vaccinare a Guvernului @florinV citu! #Haos și neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook

Ne puteți urmări și pe Google News

Reacția liderului PSD vine după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție Covid-19 pe holurile Parlamentului, deși conduita sanitară prevede că portul măștii este necesar în toate spațiile închise. De asemenea, tot luni la centrele de vaccinare din cadrul Romexpo era aglomerație. Sute de oameni au stat la rând ca să se imunizeze.

Pus în fața faptului împlinit Voiculescu nu a putut să se sustragă

„Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură.

Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă.

Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu.

La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a fost mesajul postat de Vlad Voiculescu.