Ludovic Orban vrea să fie urmașul lui Iohannis. Președintele PNL și-a anunțat intenția de a candida

Ludovic Orban vrea să fie urmașul lui Iohannis. Președintele PNL și-a anunțat intenția de a candida

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că ştie că, odată cu candidatura pentru un nou mandat la șefia partidului, trebuie să ia foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României. ”Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că ştie că, odată cu candidatura pentru un nou mandat la șefia partidului, trebuie să ia foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României.

Un nou mandat de președinte al PNL conduce la luarea în calcul a candidaturii la Președinția României, condideră Ludovic Orban

„E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîţu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024.

Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, a declarat Ludovic Orban marți seară la Kanal D, la emisiunea moderată de către Denise Rifai.

Ne puteți urmări și pe Google News

PNL vizează câștigarea alegerilor prezidențiale din 2024 și va propune cel mai bun candidat

Liderul liberal a precizat că are în vedere toate alternativele posibile, că va face analize serioase, va studia foarte bine situaţia şi va acţiona prin decizii potrivite, pentru obiectivul de a câştiga alegerile prezidenţiale cu cel mai bun candidat.

„Răspunsul este că ştiu că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României”, a explicat Ludovic Orban, în aceeași declarație la Kanal D.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac consistent și la adresa prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, arătând că acesta l-a dezamăgit de la venirea în partid.

Denise Rifai l-a întrebat pe Ludovic Orban: ”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”. La această întrebare, Orban a răspuns:  ”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut”. Ludovic Orban l-a criticat pe Rareș Bogdan pentru faptul că are poziții publice în care critică oameni din partid.