Craiova îl poate pierde pe Mirko Pigliacelli! Portarul oltenilor vrea să evolueze în Serie A

Craiova îl poate pierde pe Mirko Pigliacelli! Portarul oltenilor vrea să evolueze în Serie A

Craiova riscă să îl piardă în pauza competițională de vară, pe titularul incontestabil dintre buturile alb - albastre, Mirko Pigliacelli. Goalkeeper-ul originar din Italia visează să evolueze din sezonul viitor, pe prima scenă a fotbalului din „Cizmă”.

Mirko Pigliacelli este unul dintre stâlpii formației pregătite de grecul Marinos Ouzounidis, dar portarul de 1,84 metri își dorește să revină în Italia. După aproape trei ani petrecuți la gruparea din Bănie, Pigliacelli a intrat în atenția mai multor echipe din Serie A și Serie B, iar impresarul său, Danilo Caravello, mărturisește că a venit timpul ca italianul să își ia la revedere de la „juveți”.

„Sper ca Pigliacelli să revină în Italia și lucrez pentru aceasta. El este deja o certitudine la Universitatea Craiova, care e o echipă de top și în sezonul actual din România” a dezvăluit agentul de jucători Danilo Caravello, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la tuttomercatoweb.it.  

Italianul mai are contract până în vara lui 2022

Caravello recunoaște însă că transferul lui Pigliacelli poate fi blocat oricând de conducerea celor de la Universitatea Craiova. Portarul în vârstă de 27 de ani mai are un contract cu „juveții” valabil până la sfârșitul sezonului 2021 – 2022, iar șefii „Științei” nu au dat, până acum, niciun semn că ar accepta să îl piardă pe goalkeeper-ul italian.    

Ne puteți urmări și pe Google News

„Revenirea lui Pigliacelli în campionatul din Italia va depinde de pretențiile clubului oltean și de ceea ce vor cei de acolo. Se va deschide apoi perioada de mercato și vor putea să apară diferite oferte și soluții” a a mai explicat impresarul Danilo Caravello.

Pigliacelli nu a ratat niciun meci în acest sezon

Pigliacelli a fost titular în toate cele douăzeci și opt de partide disputate de trupa olteană în ediția actuală a Ligii I, precum și în cele trei meciuri din Cupa României. 

De la sosirea sa la formația de pe stadionul „Ion Oblemenco”, în 2018, fotbalistul născut la Roma a absentat doar pentru o scurtă perioadă de timp, în toamna lui 2019. Pigliacelli a fost trecut atunci pe linie moartă de fostul selecționer Victor Pițurcă și trimis la echipa secundă. Italianul a evoluat, în cariera sa, la mai multe cluburi din Serie B, însă nu a bifat nicio apariție în prima ligă.