Alertă. Momente cumplite pentru Andreea Marin. Poliția a intervenit de urgență

Alertă. Momente cumplite pentru Andreea Marin. Poliția a intervenit de urgență Andreea marin. Sursa foto: Facebook

Sâmbătă seară, hoții au încercat să spargă casa din Voluntari a Andreei Marin. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Hoții au încercat să spargă casa din Voluntari a Andreei Marin, în noaptea de sâmbătă spre duminică, transmite Antena 3. În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, hoții dispăruseră. Cu toate acestea, oamenii legii au ridicat probe și imagini de pe camerele de supraveghere.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de infracțiunea de furt calificat.

Hoții au încercat să spargă casa Andreei Marin. Încă o tentative de jaf în 2015

Pe 22 august 2015, Andreea Marin a sesizat Inspectoratul de Poliție Ilfov că în locuința sa, din localitatea Voluntari, mai multe persoane necunsocute au forțat o fereastra de tip termopan și i-au luat mai multe bijuterii și bani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Hoții au fost prinși o lună mai târziu. Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 49 de ani, erau membrii unei grupări specializate în furturi din locuințe.

„În fapt, în seara de 22, Andreea Marin a sesizat Inspectoratul de Poliţie Ilfov cu privire la faptul că, în ziua respectivă, în intervalul orar 1830-2350, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, din localitatea Voluntari, prin forţarea unei ferestre de tip termopan, fiindu-i sustrase bijuterii şi bani. În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă şi a altor activităţi investigative, poliţiştii i-au identificat pe C.D, de 49 de ani, C.G., 27 de ani şi T.M., 25 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Cei în cauză urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale corespunzătoare", se arată în comunicatul remis miercuri de IPJ Ilfov.

Fostul soț al Andreei Marin a descoperit jaful

„Când ne-am uitat pe înregistrări, am observat că trei oameni care purtau măşti au rupt gardul şi au intrat în curte prin spate. Prima oară au verificat garajul. Au văzut că era o singură maşină acolo, pentru că Andreea nu a plecat cu maşina, eu am dus-o la aeroport. Nu s-au gândit o clipă că ea ar putea fi acasă. Cei trei nu erau deloc stresaţi, ci foarte calmi. Au deschis uşa la casă şi au intrat foarte uşor.

Ce e ciudat, parcă ştiau că Andreea nu a luat maşina cu ea. Au intrat toţi în casă, nimeni nu a stat de şase. Au zăbovit doar cinci minute şi nu au luat nimic de valoare. Au verificat dressingul, dormitorul nostru, au făcut un pic de dezordine doar printre lucrurile soţiei mele.

Au plecat cu o geantă, în care Andreea spune că ar fi avut 1.000 lei”, a declarat Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin.