Craiova e decimată de accidentări: „Avem o mulțime de absențe”

Craiova e decimată de accidentări: „Avem o mulțime de absențe”

Craiova luptă în acest sezon pe două fronturi, însă tehnicianul Marinos Ouzounidis se plânge de subțirimea lotului pe care îl are la dispoziție în acest moment.

Problemele medicale cu care se confruntă gruparea din Bănie nu se mai opresc. Alb - albaștrii sunt la șapte puncte distanță de primele două clasate din Liga I, campioana CFR Cluj și FCSB, iar Marinos Ouzounidis se teme că numeroasele absențe ale oltenilor vor cântări greu în partida viitoare, cu Gaz Metan Mediaș.

Antrenorul grec nu se va putea baza pe serviciile a nu mai puțin de cinci jucători exponențiali pentru Craiova. Pe lângă masivul atacant bosniac Elvir Koljic, tehnicianul în vârstă de 52 de ani nu îi va avea la dispoziție pentru disputa de vineri seară nici pe jucătorii defensivi Stephane Acka, Mihai Bălașa și Vladimir Screciu. Tot absent va fi și experimentatul vârf din Germania, Reagy Ofosu.

„Ne confruntăm cu o mulțime de probleme medicale înainte de acest meci cu Gaz Metan Mediaș. Nu este vorba doar despre Elvir Koljic, ci și despre Bălașa, Ofosu, Acka și Screciu. Toți acești jucători sunt de mare valoare și reprezintă soluții de bază pentru echipa noastră. Nu știu dacă alte echipe care ar fi avut astfel de probleme, ar fi reușit să obțină rezultatele pe care le-am înregistrat noi” și-a spus păsul elenul de pe banca „juveților”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ouzounidis se teme de Mediaș

Chiar dacă trupa pregătită de Mihai Teja traversează o perioadă extrem de dificilă în campionat, ajungând deja la patru înfrângeri consecutive, Ouzounidis se așteaptă la un joc dificil, în deplasarea de la Mediaș.

„Gaz Metan este o formație valoroasă, care are calitatea necesară pentru a urca mai mult în clasament. Mediașul are jucători buni și e o echipă bună, împotriva căreia va fi nevoie să evoluăm foarte bine dacă ne dorim să obținem o victorie” i-a atenționat antrenorul grec pe căpitanul Nicușor Bancu și ceilalți coechipieri ai săi.

Marinos Ouzounidis își dorește ca oltenii să etaleze un fotbal spectaculos, axat pe atac. Elenul știe însă că „Știința” nu va putea fi la randament maxim, în lipsa celor cinci fotbaliști indisponibili. „Nu suntem mulțumiți doar cu scorul de 1 - 0, dar acum avem oarece probleme și importante sunt cel trei puncte” a conchis grecul de 52 de ani.