Raluca Bădulescu nu vrea să se facă de râs. „O să creadă lumea că ești șoferul meu”

Raluca Bădulescu nu vrea să se facă de râs. „O să creadă lumea că ești șoferul meu”

Orice profet adevărat e profet oriunde în lume, mai puțin în țara lui. E valabil și pentru Raluca Bădulescu, o împătimită a modei, cunoscută drept tipa care îți spune dacă ai sau nu ai stil.

Raluca Bădulescu nu vrea să se facă de râs. „O să creadă lumea că ești șoferul meu”.

În emisiunea de succes de la Kanal D, sfaturile Ralucăi Bădulescu sunt pertinente, savuroase, pline de culoare. Acasă, însă, lucrurile stau altfel. Raluca e persiflată în mod constant atât de soțul, cât și de fiul său.

Raluca Bădulescu nu vrea să se facă de râs. „O să creadă lumea că ești șoferul meu”

„Îi mai sfătuiesc, (dar doar, n.e.) dacă vor să-mi accepte sfaturile. Pentru că nu sunt chiar așa disperați după fenomenul fashion, așa cum sunt eu. Dar îi mai sfătuiesc, pentru că... Mai am următoarea chestiune: „Bă, trebuie să vă îmbrăcați, să vă gătiți, să vă organizați, că după aia, dacă ieșim undeva împreună, ce-o să zică lumea, că ești șoferul meu?”

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru că soțul meu are un restaurant. Și, mă rog... se ocupă și cu aprovizionarea și cu toată mașinăria asta care ține de business-ul ăsta. Se mai duce după marfă etc. Și mă întreabă dimineața, când pleacă de acasă, „Vrei să mă gătesc, să-mi pun eventual vreun sacou, vreun smokin... Că, știi că astăzi ne ducem să cumpărăm fructe, lămâi, portocale. Nu știu dacă înțelegi aspectul acesta”

”Bă, le cărați în spate? Veniți cu ele, le culegeți voi, ce Dumnezeu!” „Nu, dar știi, nu poți să te duci în smokin!” „Bine, gătește-te că altfel o să creadă lumea că ești șoferul meu și ne facem de râs!” Bă, le zic. Eu nu-i iert. Tot timpul am ceva de zis”, a spus Raluca Bădulescu în emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro.

Raluca Bădulescu a făcut Facultatea de Litere

Spre deosebire de fiul său, jurata de la „Bravo, ai umor!” se declară un anti talent total în ceea ce privește științele exacte. Cu toate acestea, nu ezită să își laudă fiul pentru talentul în acest domeniu.

„Are foarte multă personalitate. Este genial! Este frumos, este genial, este deștept. Știe matematică. Mie, dacă-mi pui o ecuație înainte, păi dacă nu stau și mă gândesc... Dacă o rezolv. Cu matematica n-am excelat niciodată. Eu am terminat facultatea de Litere.

Nu mi-a plăcut matematica și am avut noroc că am făcut parte din generația care a prins treapta a doua la liceu și am putut să dau Bac-ul pentru prima oară la geografie, la Limba Română, la Engleză. Am făcut Liceul Sava. Pe vremea aia se chema Nicolae Bălcescu. Acum se cheamă Sfântul Sava. Clasele a IX-a și a X-a am prins mate-fizică. Dintr-a X-a, când am dat treapta, m-am mutat la Uman. A venit Revoluția și m-am mutat la Uman”, a dezvăluit vedeta.

Raluca Bădulescu: Mereu am vrut să am mereu cei mai frumoși pantofi

Raluca Bădulescu a recunoscut că a fost pasionată de modă de când se știe. Uniforma școlară era mereu ajustată, scurtată, modificată. Dar, mai ales, accesorizată. În special cu pantofii aduși de tatăl său din  străinătate.

„Pe perioada liceului era o întreagă poveste cu uniforma: o strâmtam, o scurtam, o ajustam. Tot timpul aveam grijă să fie accesorizată uniforma. Să am mereu cei mai frumoși pantofi. Paranoică am fost după cei mai frumoși pantofi. Pe perioada lui Ceaușescu, tata a fost director la Rompetrol. Și, vă dați seama, că el lucrând foarte mult prin țările arabe, tot timpul ne aducea diferite chestii. Eu, de mică am vrut hăinuțe.

Pe vremea aceea, însă, era treaba cu recompensa. Înveți, ai rezultate bune la școală, există și recompense. Acum nu știu dacă mai e valabilă chestia asta. Pentru că am văzut că acum părinții oferă totul copiilor, lucru pe care-l aprob. Dar, pe de cealaltă parte, mă gândesc că trebuie motivați copiii, într-un fel.

Adică, nu chiar așa, să le trântești pe tavă, fleoșc tot. Eu spun chestia asta, pentru că poate se uită Alex (fiul Ralucăi Bădulescu, ne.e) la interviu, face 18 ani și acuma există subiectul mașină pe tavă. Pe de cealaltă parte, noi, care spunem „După ce intri la facultate”. Deci, tot pe principiul ăsta funcționăm: înveți, ai”, a mai spus Raluca Bădulescu.