Politician român, acuză banca de discriminare. Pentru că este parlamentar!

Politician român, acuză banca de discriminare. Pentru că este parlamentar! Sursa: Arhiva EVZ

Mare scandal provocat de o bancă! Un parlamentar susţine că a fost discriminat într-o bancă din Galaţi atunci când s-a dus să îşi deschidă un cont.

Mare scandal provocat de o bancă! Un parlamentar susţine că a fost discriminat într-o bancă din Galaţi atunci când s-a dus să îşi deschidă un cont. Deputat a povestit pe social media ce i s-a întâmplat într-o bancă din Galaţi. Parlamentarul a dorit să deschidă un cont bancar. Dar i s-a spus că sunt necesare verificări suplimentare deoarece este parlamentar. Numai că verificările au ţinut zile întregi. Iar acum este hotărât să ceară explicaţii oficiale după tratamentul primit.

Mare scandal provocat de o bancă! Un parlamentar susţine că a fost discriminat!

Este vorba despre deputatul Laurențiu Gîdei, care  spune că a avut parte de un tratament inexplicabil din partea băncii. Pentru simplu fapt că a dorit să-şi deschidă un cont bancar, i-au cerut să aştepte deoarece trebuie să treacă prin verificări suplimentare. Motivul? Pentru că este parlamentar. Din păcate, acele verificări au ținut zile întregi fără vreun rezultat.

Laurențiu Gîdei a relatat pe social media întâmplarea sa şi scrie:

„România țara mea? a noastră? Sau a lor?”, aşa îşi începe parlamentarul postarea.

„Experiența mea ca cetățean și parlamentar! Luni dimineață, am intrat intr-o sucursală a bancii din Galati, cu scopul de a deschide un cont bancar cu card atașat. În discuție întreb când primesc cardul, răspunsul fiind în câteva minute! Continuăm discuția întrebat fiind despre ocupație, venituri, răspund firesc parlamentar! Și începe nebunia! Doamna îmi spune că procedura în cazul meu implică verificări suplimentare și acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cât durează? Maximum 30 minute, răspunde. Aștept... nimic, decid să ridic cardul joi, suficient timp pentru verificări! Mă prezint vineri să-mi ridic cardul... surpriză, verificările nu s-au încheiat și nici răspuns la ce fel de verificări sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu având o convorbire telefonică cu cineva de la București, în prezența mea)”, a scris Laurențiu Gîdei, deputat PSD.

Laurențiu Gîdei a anunțat că a renunțat la intenția de a-și face cont bancar dar va cere explicații oficiale

„Am renunțat la această bancă, dar voi solicita oficial lămuriri! Consider o formă de abuz, de discriminare. Voi dori să aflu natura verificărilor în cazul unui om care dorea un cont și un card”, a mai scris Laurențiu Gîdei pe contul personal de Facebook.