Șefa Comisiei Europene a trăit sub un nume fals! Istoria secretă

Șefa Comisiei Europene a trăit sub un nume fals! Istoria secretă

În tinerețea sa, actuala președintă a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost nevoită să se ascundă la Londra sub un nume fals.

Șefa Comisiei Europene a trăit sub un nume fals! Posesoarea unei diplome de medic ginecolog, pasionată de echitație și mama a șapte copii, Ursula von der Leyen s-a arătat interestă încă din tinerețe de politică.

Nici nu e de mirare. Tatăl ei, Ernst Albrecht, a fost unul dintre primii funcționari publici europeni de la înființarea Comisiei Europene în 1958. A ocupat funcția  mai de șef de cabinet al comisarului european pentru Hans von der Groeben în Comisia Hallstein.

Există 4.000 de mutații SARS-Cov-2. Guvernul britanic ne bagă în sperieți!

Apoi,  a fost director general al Direcția Generală Concurență din 1967 până în 1970. Ernst Albrecht a ocupat, de altfel, și funcții importante în Germania. A fost inclusiv ministru președinte al statului Saxonia Inferioară din 1976 până în 1990.

Șefa Comisiei Europene a trăit sub un nume fals

Din cauza funcțiilor ocupate de tatăl ei în politica germaneă și în cea europeană,  tânăra Ursula a avut, însă, de suferit.

Pentru că exista riscul unor atacuri teroriste asupra sa,  și-a luat numele fals de „Rose Ladson”. A recurs la această măsură de siguranță în timp ce studia la London School of Economics în anii 1970.

Biden caută aliați contra Chinei. Din păcate, a greșit adresa

Cu toate că amenințarea care plana asupra sa din partea grupării teroriste de extremă stânga Baader Meinhof era serioasă, Ursula a ales o carieră politică, Nu și-a neglijat nici viața personală. S-a căsătorit cu Heiko von der Leyen. Cuplul are nu mai puțin de 7 copii, așa că Ursula a fost nevoită să-și întrerupă de mai multe ori cariera pentru a se ocupa de ei.

Șefa Comisiei Europene a trăit sub un nume fals. A fost acuzată și de plagiat

Cariera ei politică a cunoscut și momente mai neplăcute. La 27 septembrie 2015 site-ul VroniPlag Wiki a declarat că a găsit «paragrafe plagiate» în 27 de pagini din teza de doctorat în medicină a Ursulei von der Leyen.

Senatul Universității de Medicină din Hanovra a decis, însă, în  data de 9 martie 2016 că Ursula von der Leyen își poate păstra titlul de doctor în medicină, întrucât cele trei citări defectuoase sau inexacte nu afectează teza în ansamblul ei, notează Daily Mail.

Războiul mileniului! SUA și China se bat, UE pierde!