Încăierare politică de mare anvergură: Firea și Voiculescu, la cuțite

Încăierare politică de mare anvergură: Firea și Voiculescu, la cuțite Gabriela Firea, PSD sursa: foto EVZ

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, lansează la rândul ei un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

A venit rândul Gabrielei Firea să îl atace pe Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a fost ținta mai multor atacuri de când cu tragedia de la Matei Balș.

Românii au ieșit în stradă sâmbătă seara pentru a cere demisia sa. Nemulțumiți de tragediile care au lovit România (n.r. incendiu Piatra Neamț, incendiu Matei Balș), ei au cerut și demisia șefului DSU, Raed Arafat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Firea, atac dur la adresa lui Voiculescu

„Ministrul # al Sanatatii spune ca valul mare de internari din spitalele covid si suport este cauza supra-aglomerarii sectiilor ATI si a consumului mare de oxigen - un real pericol.

Poate îi dā un telefon sa-l anunte si pe noul primarul general tot # (au candidat in tandem, au pacalit oamenii impreuna), care a anuntat inconstient ca a inchis Spitalul modular Covid din Pipera (functiona ca sectie exterioara a Spitalului Victor Babes), pentru ca “NU mai este necesar”.

Adica, in opinia lui de “bun gospodar”, s-a cam terminat cu pandemia, cu bolnavii, cu internarile, cu riscurile, cu nevoia unei bune organizari si a folosirii tuturor resursele disponibile din sistemul de sanatate, pentru a SALVA VIETI!

Dupa ce ca nu a facut absolut nimic 3 luni, nu a inceput niciun proiect si nici nu a continuat ce era pornit, acum inchide tot ce s-a facut inainte, cu munca, eforturi, bani dramuiti, in timp ce el statea ascuns in casa, ca nu cumva sa riste vreo imbolnavire.

Ma doare sufletul de oamenii care au de suferit!”, a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Voiculescu și Arafat nu renunță la funcții

Vlad Voiculescu a declarat sâmbătă seara în cadrul unei conferințe de presă că nu este cazul să-și dea demisia.

„Există responsabilități și responsabili. Trebuie să stabilim cine e responsabil. O anchetă e în desfășurare”, a declarat Voiculescu.

De asemenea, și Arafat a dezvăluit că nu își dă demisia.

„Eu nu-mi înaintez demisia. Nu vreau să aud că „da, păi tu ai plecat”.

Dacă sunt dat afară atunci voi pleca. Să vină ministrul să îmi spună că nu mai vrea să lucreze cu mine și eu plec. Nu voi sta nici măcar un minut mai mult decât este nevoie”, spus Arafat sâmbătă seara.